Слоечки з шинкою і моцарелою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачні і ситні слоечки з шинкою і моцарелою обов'язково вам сподобаються, особливо якщо ви не пробували їх готувати раніше. Слойки виходять дуже пишними і красивими! пробуємо!
Приготуємо слоечки з шинкою і моцарелою в домашніх умовах. Із зазначених інгредієнтів замісіть м'яке і еластичне тісто. Для начинки я беру шинку, яку нарізаю дрібними кубиками, і сир mocarellu (тру на тертці). Потім формую слоечки з начинкою і випікаю їх в духовці 15 хвилин. Вдалого приготування!
- Молоко - 250 мілілітрів
- Дріжджі сухі - 8 Щепоток
- Борошно - 3 склянки
- Цукор коричневий - 2 Ст. Ложки
- Шинка - 200 грам
- Моцарелла - 150 грам
Тепле молоко змішайте з цукром, повністю його розчинивши. Додаємо дріжджі і борошно, замішуємо м'яке і еластичне тісто. Ми залишаємо тісто на 2 годину, щоб воно піднялося.
Розділити тісто 4 рівних частини, розкачайте їх в тонкі пласти.
На кожен пласт викладаємо начинку (терту моцарелу і шинку, порізану кубиками). Звертаємо пласти трубочкою.
Кожну трубочку розрізаємо на шматочки (в 2-3 см. Шириною). Ми залишаємо їх на 20 хвилин.
Випікаємо слоечки в духовці 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Смачного!