Повітряні слоечки «НЕ Krem-нічого»
(покроковий рецепт з фото)
Повітряні слоечки "крем-чіз" - пишний десерт, з легкою текстурою і ніжним смаком вершкового сиру. Це найшвидший рецепт слоек, який я знаю, і сьогодні розповім, як приготувати це диво.
Пухнасті слоечки "крем-Чіз" виходять легкими і повітряними, хоча це не листкове тісто. Такий ефект досягається через однакової кількості вершкового масла і вершкового сиру. Масло допомагає надати випічці шарувату структуру, а вершковий сир надає м'яку і легку пухнастість. Також кукурудзяний крохмаль (картопляний не підійде) стоятиме на перешкоді утворенню клейковини і додасть легкість випічці. З тестом не потрібно довго працювати, не потрібно його багато разів розгортати, інакше не вийде такий повітряної структури. Якщо вам не вистачить солодощі в слойки, можна посипати їх цукровою пудрою. Якщо ви виконаєте всі інструкції, то у вас вийде дуже смачна ніжна випічка.
- Борошно вищого сорту - 3 склянки
- Кукурудзяний крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сода - 3/4 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 120 грам
- Вершковий сир - 120 грам
- Кефір - 1 Склянка