Рецепт Повітряні слоечки «НЕ Krem-нічого» фото

Повітряні слоечки «НЕ Krem-нічого»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Вершковий сир , Сир , Молоко
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На швидку руку , Десерт
Випічка , Листкові торти
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 20 хв.

Повітряні слоечки"Крем-чіз" - пишний десерт, з легкою текстурою і ніжним смаком вершкового сиру. Це найшвидший рецепт слоек, який я знаю, і сьогодні розповім, як приготувати це диво.

Опис приготування:

Пухнасті слоечки"Крем-Чіз" виходять легкими і повітряними, хоча це не листкове тісто. Такий ефект досягається через однакової кількості вершкового масла і вершкового сиру. Масло допомагає надати випічці шарувату структуру, а вершковий сир надає м'яку і легку пухнастість. Також кукурудзяний крохмаль (картопляний не підійде) стоятиме на перешкоді утворенню клейковини і додасть легкість випічці. З тестом не потрібно довго працювати, не потрібно його багато разів розгортати, інакше не вийде такий повітряної структури. Якщо вам не вистачить солодощі в слойки, можна посипати їх цукровою пудрою. Якщо ви виконаєте всі інструкції, то у вас вийде дуже смачна ніжна випічка.

  • Борошно вищого сорту - 3 склянки
  • Кукурудзяний крохмаль - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сода - 3/4 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Вершковий сир - 120 грам
  • Кефір - 1 Склянка
повітряні слоечки
Вершковий сир поріжте на шматочки, поставте в морозилку на 30 хвилин.
повітряні слоечки
Масло також поріжте і поставте в морозилку на 30 хвилин.
повітряні слоечки
Борошно змішайте з крохмалем, цукром, содою, розпушувачем, просійте кілька разів.
повітряні слоечки
Додайте в борошняну суміш підморожене сир і масло.
повітряні слоечки
Гарненько все перемішайте, повинна вийти крихта. Влийте кефір і швидко замішати тісто.
повітряні слоечки
Розкачайте тісто в товстий шар в 5-7 см.
повітряні слоечки
Розріжте тісто на квадрати, інвестувати проти, застелений пергаментним папером.
повітряні слоечки
Надішліть в розігріту до 220 градусів духовку на 12-15 хвилин. Слойки повинні стати красивого золотистого кольору.
повітряні слоечки
Коли слоечки спечуть, дістаньте їх з духовці, змастіть вершковим маслом і подавайте до чаю.

Схожі рецепти