Солодкий хліб «слоечки»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати швидкий і простий сніданок з найдоступніших інгредієнтів, то спробуйте цей рецепт, який особливо сподобається дітям. Представляю вам солодкий хліб "слоечки" .
Неймовірно смачна випічка для дітей і дорослих під чашечку кави або чаю. Такий солодкий хліб не залишить нікого байдужим. Спробуйте приготувати за моїм рецептом солодкий хліб "слоечки" для чаювання з рідними або з друзями.
- Дріжджі - 2 чайних ложки
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Вершкове масло - 100 грам
- Кориця мелена - 3 Ст. Ложки
- Кленовий сироп - 1 Ст. Ложка
1. У глибокій ємності нагрійте молоко, змішавши його з 1/2 склянки цукру і рослинним маслом. Залийте дріжджі теплим молоком, щоб активувати їх.
2. Змішайте суміш дріжджів з чотирма чашками борошна, розпушувачем, содою і сіллю. Помістіть тісто як мінімум на 1 час в холодильник.
3. Розкачайте тісто, посипавши трохи борошном поверхню столу.
4. Змішайте цукор з корицею і рясно посипте тісто з обох сторін.
5. Складіть тісто гормошкой і розріжте поперек на кілька частин.
6. Помістіть тісто на деко для випікання і поставте в духовку на 30 хвилин при температурі 170 градусів.
7. Змішайте цукрову пудру, 2 столові ложки вершкового масла, кленовий сироп, 1/3 склянки молока і щіпку солі.
8. Полийте хліб цукровим сиропом і подавайте до столу.