Рецепт Солодкий хліб «слоечки» фото

Солодкий хліб «слоечки»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Молочні продукти , Молоко , Вершкове масло
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Хліб , Солодке
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Якщо ви хочете приготувати швидкий і простий сніданок з найдоступніших інгредієнтів, то спробуйте цей рецепт, який особливо сподобається дітям. Представляю вам солодкий хліб"слоечки" .

Опис приготування:

Неймовірно смачна випічка для дітей і дорослих під чашечку кави або чаю. Такий солодкий хліб не залишить нікого байдужим. Спробуйте приготувати за моїм рецептом солодкий хліб"слоечки" для чаювання з рідними або з друзями.

  • Дріжджі - 2 чайних ложки
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Кориця мелена - 3 Ст. Ложки
  • Кленовий сироп - 1 Ст. Ложка
солодкий хліб
1. У глибокій ємності нагрійте молоко, змішавши його з 1/2 склянки цукру і рослинним маслом. Залийте дріжджі теплим молоком, щоб активувати їх.
солодкий хліб
2. Змішайте суміш дріжджів з чотирма чашками борошна, розпушувачем, содою і сіллю. Помістіть тісто як мінімум на 1 час в холодильник.
солодкий хліб
3. Розкачайте тісто, посипавши трохи борошном поверхню столу.
солодкий хліб
4. Змішайте цукор з корицею і рясно посипте тісто з обох сторін.
солодкий хліб
5. Складіть тісто гормошкой і розріжте поперек на кілька частин.
солодкий хліб
6. Помістіть тісто на деко для випікання і поставте в духовку на 30 хвилин при температурі 170 градусів.
солодкий хліб
7. Змішайте цукрову пудру, 2 столові ложки вершкового масла, кленовий сироп, 1/3 склянки молока і щіпку солі.
солодкий хліб
8. Полийте хліб цукровим сиропом і подавайте до столу.

Схожі рецепти