Рецепт Солодкий хліб в хлібопічці фото

Солодкий хліб в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Сухофрукти
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Хліб , Солодке
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Солодкий хліб - ідеальний варіант для сніданку, полудня або перекусу. Приготувати його в хлібопічці - простіше простого! Рецепт приготування солодкого хліба в хлібопічці - для ласунів і не тільки; ).

Опис приготування:

Діти від такого хліба в захваті - він солодкий, ароматний і смачний навіть сам по собі, а вже якщо вершковим маслом намазати, то взагалі казка! .. Чого дивуватися, що бутерброди з солодким хлібом зі школи додому не повертаються - на відміну від сендвічів з магазинних батонів і"цегли" . Про користь я взагалі мовчу - сухофрукти, як відомо, дуже багаті поживними речовинами і вітамінами, необхідними малюкам.

Дорослим солодкий хліб теж сподобається - спробуйте його з скибочкою вершкового або гострого сиру: з чашкою гарячої кави поєднується відмінно; ). А якщо з якоїсь причини він у вас затримається на день, приготуйте з цього хліба тости - в маслом і медом це краще будь-яких покупних тістечок.

Загалом, я впевнена, що рецепт приготування солодкого хліба в хлібопічці вам обов'язково стане в нагоді; ).

  • Борошно - 500 грам
  • Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Яйця - 3 штуки
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Вершкове або рослинне масло - 5-6 Ст. Ложок
  • Сухофрукти - За смаком
  • Цукор - 6-7 Ст. Ложок
  • Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
солодкий хліб в хлібопічці - фото крок 1
Сухофрукти залити гарячою водою на 5-7 хвилин. Потім воду злити, ретельно промити їх і обсушити на рушник.
солодкий хліб в хлібопічці - фото крок 2
Нарізати сухофрукти на невеликі шматочки (родзинок, зрозуміло справу, це не стосується).
солодкий хліб в хлібопічці - фото крок 3
Чашу хлібопічки змастити маслом.
солодкий хліб в хлібопічці - фото крок 4
Молоко зігріти до 35-40С.
солодкий хліб в хлібопічці - фото крок 5
Вилучити
Всипати в чашу хлібопічки дріжджі, цукор і ванілін, просіяти борошно, вбити яйця, викласти сухофрукти, влити молоко і масло. Готувати на режимі"Основний" або"Солодка випічка" . Размер буханки - 900 грам, корочка середня.
солодкий хліб в хлібопічці - фото крок 6
Після звукового сигналу відкрити хлібопічку і дати хлібу трохи охолонути.
солодкий хліб в хлібопічці - фото крок 7
Обережно витягти.
солодкий хліб в хлібопічці - фото крок 8
Остудити ще трохи під рушником, нарізати і подати на стіл.
От і все! ;)

Схожі рецепти