Солодкий хліб в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Солодкий хліб - ідеальний варіант для сніданку, полудня або перекусу. Приготувати його в хлібопічці - простіше простого! Рецепт приготування солодкого хліба в хлібопічці - для ласунів і не тільки; ).
Діти від такого хліба в захваті - він солодкий, ароматний і смачний навіть сам по собі, а вже якщо вершковим маслом намазати, то взагалі казка! .. Чого дивуватися, що бутерброди з солодким хлібом зі школи додому не повертаються - на відміну від сендвічів з магазинних батонів і "цегли" . Про користь я взагалі мовчу - сухофрукти, як відомо, дуже багаті поживними речовинами і вітамінами, необхідними малюкам.
Дорослим солодкий хліб теж сподобається - спробуйте його з скибочкою вершкового або гострого сиру: з чашкою гарячої кави поєднується відмінно; ). А якщо з якоїсь причини він у вас затримається на день, приготуйте з цього хліба тости - в маслом і медом це краще будь-яких покупних тістечок.
Загалом, я впевнена, що рецепт приготування солодкого хліба в хлібопічці вам обов'язково стане в нагоді; ).
- Борошно - 500 грам
- Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 0, 5 склянки
- Вершкове або рослинне масло - 5-6 Ст. Ложок
- Сухофрукти - За смаком
- Цукор - 6-7 Ст. Ложок
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
Всипати в чашу хлібопічки дріжджі, цукор і ванілін, просіяти борошно, вбити яйця, викласти сухофрукти, влити молоко і масло. Готувати на режимі "основний" або "солодка випічка" . Размер буханки - 900 грам, корочка середня.
От і все! ;)