KREM-Printable речі kapkejkov
(покроковий рецепт з фото)
Крем-чіз відмінно підходить для прикраси капкейков. Він пишний, смачний і відмінно тримає форму. Готувати його можна по-різному. Я хочу запропонувати варіант крем-Чизай на вершках. Спробуйте!
Для приготування крему на основі вершків я завжди беру вершки, жирністю не менше 33%. Якщо використовувати менш жирні, то вони просто не зіб'ються і залишаться рідкими. Цей крем можна використовувати для прошарку тортів.
- Вершки - 400 грам (від 33% жирності)
- Сир сирний - 400 грам
- Цукрова пудра - 4 Ст. Ложки
Для приготування крему підготуйте всі інгредієнти. Вершки повинні бути добре охолоджені. Сирному сиру найкраще трохи дати постояти при кімнатній температурі. Так він краще втрутиться в крем.
В охолоджену чашу для приготування крему злийте вершки.
Додайте до них цукрову пудру і включіть міксер на маленькій потужності. Спочатку необхідно дати цукровій пудрі розчинитися в вершках.
Потім зробіть потужність на максимальну, і збивайте вершки з цукровою пудрою до отримання однорідної і пишного крему.
Додайте до вершків сирний, вершковий сир і добре його умішайте в крем, щоб не залишалося грудочок.
Крем готовий! Прикрашайте їм капкейкі на свій смак.
Приємного чаювання!