Рецепт Krem-slivkax фото

Krem-slivkax
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Вершки
Рецепти для схуднення
На святковий стіл , День народження , 8 березня
Десерти , Крем
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Крем-чіз на основі вершків виходить дуже ніжним, не надто солодким і прекрасно тримає форму. Використовується для прошарку і вирівнювання торта. Можна використовувати і в якості наповнення кошичків.

Опис приготування:

НЕ Krem-нічого - один з найпростіших кремів, які я коли-небудь готувала. Щоб він вийшов без проблем, потрібно слідувати декільком правилам. Всі продукти і посуд повинні бути добре охолоджені. Вершки повинні бути не менше 33% і обов'язково для збивання. Цукрову пудру обов'язково просійте через дрібне сито, ванільний цукор можна замінити на ванілін.

  • Вершки - 100 грам(33% жирності, для збивання)
  • Сир вершковий - 100 грам
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
Krem-slivkax - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування крему-чіз на вершках. Сир, вершки і чаша для збивання повинні бути добре охолоджені.
Krem-slivkax - фото крок 2
У холодну чашу вливаємо вершки і починаємо збивати. Після того, як маса почала збільшуватися і густіти всипаємо цукрову пудру продовжуючи збивати.
Krem-slivkax - фото крок 3
Збиваємо вершки на середній швидкості поки маса не загусне і на поверхні не будуть залишатися чіткий малюнок.
Krem-slivkax - фото крок 4
Додавайте вершковий сир маленькими порціями і ванільний цукор, продовжуючи збивати.
Krem-slivkax - фото крок 5
Збивайте крем-чіз до однорідної і пухкої маси.
Krem-slivkax - фото крок 6
Готовий крем зберігайте в холодильнику і використовуйте за призначенням. Я заповнила тарталетки.
Krem-slivkax - фото крок 7
Прикрасьте тістечка з кремом-чіз на свій розсуд.
Krem-slivkax - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти