Krem-slivkax
(покроковий рецепт з фото)
Крем-чіз на основі вершків виходить дуже ніжним, не надто солодким і прекрасно тримає форму. Використовується для прошарку і вирівнювання торта. Можна використовувати і в якості наповнення кошичків.
НЕ Krem-нічого - один з найпростіших кремів, які я коли-небудь готувала. Щоб він вийшов без проблем, потрібно слідувати декільком правилам. Всі продукти і посуд повинні бути добре охолоджені. Вершки повинні бути не менше 33% і обов'язково для збивання. Цукрову пудру обов'язково просійте через дрібне сито, ванільний цукор можна замінити на ванілін.
- Вершки - 100 грам(33% жирності, для збивання)
- Сир вершковий - 100 грам
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування крему-чіз на вершках. Сир, вершки і чаша для збивання повинні бути добре охолоджені.
У холодну чашу вливаємо вершки і починаємо збивати. Після того, як маса почала збільшуватися і густіти всипаємо цукрову пудру продовжуючи збивати.
Збиваємо вершки на середній швидкості поки маса не загусне і на поверхні не будуть залишатися чіткий малюнок.
Додавайте вершковий сир маленькими порціями і ванільний цукор, продовжуючи збивати.
Збивайте крем-чіз до однорідної і пухкої маси.
Готовий крем зберігайте в холодильнику і використовуйте за призначенням. Я заповнила тарталетки.
Прикрасьте тістечка з кремом-чіз на свій розсуд.
Смачного!