Рецепт Піца з креветками і ковбасою фото

Піца з креветками і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти, Сосиски
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Фуршет, Святковий обід
Випічка, Піца

З відварених або консервованих креветок можна приготувати смачну піцу з креветками і ковбасою. Основу для піци ми приготуємо з простого тесту, прикрасимо піцу зеленню і присмачити соусом тартар.

На приготування піци з креветками і ковбасою піде менше півгодини. Для того, щоб приготування пройшла ще швидше, заздалегідь включіть нагріватися плиту на 190 градусів. Застелите пергаментним папером деко. Поїхали!

Отже, як приготувати піцу з креветками і ковбасою?

1. З просіяного борошна (обов'язково просійте її), розпушувача, охолодженої кип'яченої води і оливкового масла замісити тісто. Воно повинно бути м'яке і еластичне. Розкачайте тісто за величиною дека або в коло, товщиною 0, 5 см. Викладіть на приготований деко (застелене пергаментом).

2. Змастіть викладене на деко тісто соусом "тартар" (тонким шаром) або майонезом.

3. Наріжте невеликими кубиками ковбасу і викладіть на основу. Raspredelite піци і креветок.

4. Посоліть і поперчіть за смаком.

5. Випікайте піцу з креветками і ковбасою в розігрітій до 190 градусів духовці 12-15 хвилин.

6. Поки піца запікається, нарубите петрушку.

Готову піцу з креветками і ковбасою прикрасьте подрібненою петрушкою.

Піца з креветками і ковбасою готова!

Смачного!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Ковбаса - 60 грам
  • Креветки консервовані - 3-5 Ст. Ложок
  • "соус тартар" - 3-4 Ст. Ложок (можна замінити на майонез)
  • Сіль, перець мелений - - За смаком
  • Петрушка - - За смаком (для прикраси готової піци)
На приготування піци з креветками і ковбасою піде менше півгодини. Для того, щоб приготування пройшла ще швидше, заздалегідь включіть нагріватися плиту на 190 градусів. Застелите пергаментним папером деко. Поїхали!

Отже, як приготувати піцу з креветками і ковбасою?

1. З просіяного борошна (обов'язково просійте її), розпушувача, охолодженої кип'яченої води і оливкового масла замісити тісто. Воно повинно бути м'яке і еластичне. Розкачайте тісто за величиною дека або в коло, товщиною 0, 5 см. Викладіть на приготований деко (застелене пергаментом).

2. Змастіть викладене на деко тісто соусом "тартар" (тонким шаром) або майонезом.

3. Наріжте невеликими кубиками ковбасу і викладіть на основу. Raspredelite піци і креветок.

4. Посоліть і поперчіть за смаком.

5. Випікайте піцу з креветками і ковбасою в розігрітій до 190 градусів духовці 12-15 хвилин.

6. Поки піца запікається, нарубите петрушку.

Готову піцу з креветками і ковбасою прикрасьте подрібненою петрушкою.

Піца з креветками і ковбасою готова!

Смачного!

Схожі рецепти