Лінива піца з ковбасою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо гості вже на порозі, а пригостити їх нічим, подивіться, як приготувати ледачу піцу з ковбасою і грибами, дуже швидкий і простий у приготуванні варіант, який до смаку не гірше традиційного!
Вам буде потрібно всього 20 хвилин, щоб здивувати своїх рідних і гостей ще одним варіантом приготування класичного блюда. В якості начинки ви можете взяти і інші інгредієнти, наприклад, додати болгарський перець або курячу грудку. Обов'язково змастіть хліб томатним соусом, саме він надає піці особливо апетитний аромат!
- Кнопка - 1 штука (або багет)
- Томатний соус - 4-5 Ст. Ложок
- Гриби - 3-4 штук
- Томати - 2-3 штук
- Цибуля - 1 штука
- Маслини - 6-8 штук
- Ковбаса - 50 грам
- Моцарелла - 50 грам
- Гострий перець - За смаком
- Зелень - 1 пучок
- Твердий сир - 50 грам
1. Для початку розріжте батон на довгі скибочки, це буде основа майбутньої піци.
2. Наріжте начинку: печериці, ковбасу, томати і цибулю наріжте тонкими пластинками, дрібно наріжте маслини, наріжте моцарелу і натріть твердий сир, подрібніть зелень.
3. Скибочки хліба рясно змастіть томатним соусом і викладіть начинку: на один ломтик положите натертую моцареллу, печериці, цибуля й маслини, на другу - натертий твердий сир, ковбасу, помідори і маслини.
4. Надішліть піцу в розігріту до 180 градусів духовку на 5-10 хвилин. Готову піцу прикрасьте зеленню. Смачного!