Лінива піца
(покроковий рецепт з фото)
Я просто обожнюю вироби з борошна та м'яса на зразок піци, пиріжків, чебуреків. Але не завжди вистачає часу на приготування. Дивіться, як приготувати ледачу піцу. Робити її будемо на основі білого хліба.
Одного разу я пробувала готувати таку ледачу піцу з консервованим тунцем замість шинки. У цьому випадку замість огірочка поклала злегка обсмажені печериці. Вийшло теж дуже і дуже смачно. Але що мене особливо радує, так це мінімальний час приготування такої піци.
- Коржик хлібна - 1 грам (зразок "якутській" )
- Ковбаса або шинка - 100 грам
- Яйця - 4 штуки
- Сир - 100 грам
- Кетчуп - 1 Ст. Ложка
- Помідор - 1 штука
- Огірок солоний - 1 штука
- Приправа для піци - За смаком
- Масло рослинне - За смаком (для змащування форми)
Коржик ріжемо на 2 коржа, один укладаємо в змащену форму, змащуємо кетчупом і насипаємо нарізану кубиком шинку.
Греєм духовку до 180 градусів, подрібнюємо огірочок, ріжемо дрібно помідор, natiraem сир. На основу кладемо огірочки, заливаємо все злегка збитими зі спеціями яйцями.
Потім укладаємо томати і натертий сир. Якщо хочете, додайте трохи перчика чилі.
Печемо піцу всього 7-8 хвилин. Потрібно, щоб сир розплавився і яйця приготувалися.