Піца по-швидкому
(покроковий рецепт з фото)
Часом швидкість приготування страви дуже важлива, наприклад, коли чекаєте з хвилини на хвилину гостей або хочете швидко, але смачно перекусити. Розповім про рецепт, як приготувати піцу по-швидкому.
Не уявляю смачніше частування для великої і галасливої компанії, ніж хрустка або повітряна піца. Її можна приготувати на вечерю, на полуденок або на обід. Ви можете придумати будь-яку начинку, наприклад, м'ясну, овочеву або сирну. Піцу краще подавати до столу гарячою.
- Дріжджова заготівля - 1 штука
- Томатний соус - 3-5 Ст. Ложок
- Ковбаса - 100 грам
- Пепероні - 100 грам
- Моцарелла - 150 грам
1. Тісто для піци викладіть на стіл і трохи розімніть руками в пласт, потім викладіть в чавунну сковороду і притисніть його руками, розрівняйте по дну.
2. Тонко наріжте ковбасу, натріть на дрібній тертці сир, izmel'čite пепероні. Щедро змастіть основу томатним соусом, шарами викладіть пепероні з тонкими скибочками ковбаси і посипати сиром.
3. Надішліть сковороду на вогонь і готуйте 3-5 хвилин, потім відправте в розігріту до двохсот градусів духовку на 15-20 хвилин.
4. Готову піцу вийміть з сковороди, наріжте шматочками і відразу подавайте до столу.