Рецепт Піца по-домашньому в духовці фото

Піца по-домашньому в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Птах , Курка , Яйця , Гриби , Печериці
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Піца
Кількість порцій: 8
Час приготування: 50 хв.

Хочете навчитися готувати одне з найпопулярніших страв у світі? Тоді дивіться рецепт. Він розповість, як приготувати піцу по-домашньому в духовці. Відмінний варіант на швидку руку. Пробуйте!

Опис приготування:

Піца - це універсально блюдо, яке можна їсти на обід, вечеря, полуденок або як перекус на роботу. Її можна подавати як на прадзнік, так і на повсякденний стіл. А найприємніше, що ви завжди зможете варіювати склад начинки за своїм смаком, настрою і наявності продуктів в холодильнику.

  • Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Масло рослинне - 20 мілілітрів
  • Сухі дріжджі - 5 грам
  • Тепла вода - 0, 5 склянки
  • Куряче м'ясо - 400 грам
  • Паста томатна - 100 грам
  • Печериці - 250 грам
  • Ананас консервований - 250 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сир - 250 штук
  • Сіль, зелень - За смаком
піца по-домашньому в духовці - фото крок 1
Приготуємо тісто для основи. Смешаіваем масло, воду і яйце. Туди ж додаємо дріжджі, перемішуємо. За смаком додайте сіль. Починайте вводити борошно і замішувати тісто.
піца по-домашньому в духовці - фото крок 2
Вводите стільки борошна, скільки візьме тісто. Воно повинно вийти еластичним і не липким. Деко змастіть маслом і розкачати тісто прямо в ньому. Надавайте тесту будь-яку форму.
піца по-домашньому в духовці - фото крок 3
Змастіть основу томатною пастою і починайте викладати начинку: сире дрібно нарізане куряче м'ясо, порізані гриби і ананаси. Покладіть також півкільця цибулі, сир. За смаком покришите зелень.
піца по-домашньому в духовці - фото крок 4
В духовці, розігрітій до 180 градусів, випікайте піцу близько 30 хвилин. Подавайте гарячої.

Схожі рецепти