Піца по-домашньому в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете навчитися готувати одне з найпопулярніших страв у світі? Тоді дивіться рецепт. Він розповість, як приготувати піцу по-домашньому в духовці. Відмінний варіант на швидку руку. Пробуйте!
Піца - це універсально блюдо, яке можна їсти на обід, вечеря, полуденок або як перекус на роботу. Її можна подавати як на прадзнік, так і на повсякденний стіл. А найприємніше, що ви завжди зможете варіювати склад начинки за своїм смаком, настрою і наявності продуктів в холодильнику.
- Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Масло рослинне - 20 мілілітрів
- Сухі дріжджі - 5 грам
- Тепла вода - 0, 5 склянки
- Куряче м'ясо - 400 грам
- Паста томатна - 100 грам
- Печериці - 250 грам
- Ананас консервований - 250 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Сир - 250 штук
- Сіль, зелень - За смаком
Приготуємо тісто для основи. Смешаіваем масло, воду і яйце. Туди ж додаємо дріжджі, перемішуємо. За смаком додайте сіль. Починайте вводити борошно і замішувати тісто.
Вводите стільки борошна, скільки візьме тісто. Воно повинно вийти еластичним і не липким. Деко змастіть маслом і розкачати тісто прямо в ньому. Надавайте тесту будь-яку форму.
Змастіть основу томатною пастою і починайте викладати начинку: сире дрібно нарізане куряче м'ясо, порізані гриби і ананаси. Покладіть також півкільця цибулі, сир. За смаком покришите зелень.
В духовці, розігрітій до 180 градусів, випікайте піцу близько 30 хвилин. Подавайте гарячої.