Рецепт Азу по-домашньому фото

Азу по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)

М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Практично кожен традиційний рецепт, господині підлаштовують під свої смакові переваги. Пропоную вашій увазі одну з таких варіацій - азу по-домашньому.

Опис приготування:

Азу по-домашньому являє собою цікаве поєднання м'яса, картоплі, солоних огірків і томатної заправки. Це повноцінне блюдо, яке прекрасно підійде як для обіду, так і для вечері.

  • Яловичина - 500 грам
  • Помідор - 5-6 штук
  • Цибулина - 2-3 штук
  • Солоний огірок - 3-4 штук
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Картопля - 3-4 штук
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
азу по-домашньому - фото крок 1
1. Рецепт приготування азу по-домашньому починається з м'яса. Яловичину вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками. Цибулину очистити і подрібнити. У сотейник з товстим дном налити рослинне масло і прогріти його. Відправити туди м'ясо з цибулею і обсмажити до золотистого кольору.
азу по-домашньому - фото крок 2
2. Поки м'ясо смажиться, можна зайнятися соусом. Для його приготування необхідно протерти помідори (можна скористатися блендером) і додати дрібно нарізану або пропущений через прес часник. Коли м'ясо з цибулею стане золотистим, відправити в сотейник соус.
азу по-домашньому - фото крок 3
3. Тим часом обсушити огірки і нарізати невеликими брусочками.
азу по-домашньому - фото крок 4
4. Надіслати огірки в сотейник. Посолити і поперчити за смаком. Накрити сотейник кришкою і тушкувати на середньому вогні.
азу по-домашньому - фото крок 5
5. У цей час можна зайнятися картоплею. Очистити, вимити і нарізати його тонкими брусочками.
азу по-домашньому - фото крок 6
6. На окремій сковороді в невеликій кількості олії обсмажити картоплю до золотистої скоринки. Посолити за смаком.
азу по-домашньому - фото крок 7
7. Коли м'ясо стане м'яким, додати в сотейник картопля. Все ретельно перемішати, накрити кришкою і тушкувати ще 5-7 хвилин. Ось і весь простий рецепт азу по-домашньому.

Схожі рецепти