Найпростіша піца по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)
Борошно, М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Птах, Сир, Курка, Куряче філе, Гриби, Печериці, Сосиски
Піца давно перестала бути екзотичною стравою, її часто готують в наших будинках. Хочу поділитися рецептом, як приготувати найпростішу піцу по-домашньому. Вона сподобається і дорослим і дітям.
З цієї кількості продуктів виходить 3 великі піци. Начинку можна варіювати в залежності від наявності в вашому холодильнику, і вашого власного смаку. Тісто виходить тонким, хрустким і дуже смачним. Дуже просто, швидко і ситно!
- Борошно - 400 грам
- Дріжджі сухі - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка (в тісто)
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Тепла вода - 250 мілілітрів
- Соус - 1 Склянка
- Гриби - 200 грам
- Сир твердий - 400 грам
- Філе куряче відварене - 300 грам
- Сосиски, копчена ковбаса - 200 грам
- Сіль - 1 щіпка (в начинку)
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Спеції - За смаком
1. З'єднайте теплу воду, сухі дріжджі, сіль і оливкове масло.
2. Просійте в миску борошно. Вимісити руками м'яке, еластичне тісто, яке не липне до рук. Залиште тісто в мисці в теплому місці хвилин на 40.
3. Підготуйте начинку. Філе курки наріжте невеликими скибочками, сосиски чи ковбасу - кільцями. Гриби наріжте пластинками, а сир натріть на великій тертці.
4. Для приготування соусу змішайте столову ложку томатної пасти зі склянкою води. Додайте коріандр, базилік, хміль-сунелі, щіпку солі і цукор.
5. Тісто розділи 3 частини. Кожен шматок розтягніть руками в формі кола і перекладіть на пергамент. Розкачайте качалкою.
6. Змастіть тісто соусом, викладіть куряче філе, гриби і зверху покладіть сир. Випікайте піцу 10 хвилин при температурі 220-250 градусів.
7. Відразу після приготування першої піци відправте в духовку другу з іншою начинкою з сосисок і грибів, покритих сиром.
8. Готово! Смачного!