Найпростіша локшина
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати домашню локшину по простому рецептом. Приготування локшини не займе у вас багато часу, так що відразу ж приступимо до приготування страви!
Тепер вам відомий прекрасний рецепт приготування домашньої локшини. Така локшина відмінно підійде для супу. Смак локшини можна регулювати сіллю. Обов'язково спробуйте приготувати локшину будинку і ви зрозумієте, наскільки це смачно.
- Пшеничне борошно - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Вода - За смаком (по необхідності)
Борошно просійте на робочу поверхню і зробіть поглиблення по центру. Вбийте в поглиблення 2 яйця і замісити тісто, якщо потрібно підлити трохи води.
Розкачайте тісто в пласт.
Покладіть тісто на серветку і залиште в добре провітрюваному приміщенні. Як тільки тісто підсохне, поверніть його в рулетик.
Наріжте тісто на тоненькі смужки і приступайте до подальшого приготування.