Піца на дріжджовому тесті
(покроковий рецепт з фото)
Хто не любить піцу і не готовий спробувати новий рецепт її приготування? А раптом він виявиться ще більш вдалою. Дивіться, як приготувати піцу на дріжджовому тесті, щоб була не гірше, ніж з піцерії.
Для того, щоб приготувати піцу за новим рецептом на дріжджовому тесті, необхідні всі звичайні для італійського блюда продукти: помідори, сир, гриби, ковбаса і перець. Смачні інгредієнти, з'єднані з новим рецептом дріжджового тіста, об'єднаються в піці і наповнять ваш будинок ароматом Італії. Готується блюдо порівняно швидко, не вимагає особливих кулінарних навичок і дотримання строгих правил. Готуйте, пригощайте і насолоджуйтеся.
- Борошно - 190 грам
- Дріжджі сухі активні - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне (оливкова) - 1 Ст. Ложка
- Вода - 125 мілілітрів
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Ковбаса - 100 грам
- Помідор - 1 штука
- Печериці мариновані - 6 штук
- Перець солодкий - 1 штука
- Сир твердий - 100 грам
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Соус ткемалі - 1 Ст. Ложка
1. Почніть з приготування тіста. У мисці змішайте дріжджі з просіяного борошном. Додайте сіль. Налийте теплої води і масла. Добре перемішайте. Замісити тісто. У вас повинен вийти м'який, пластичний кулька тесту. Відкладіть тісто на 10 хвилин, йому необхідно піднятися.
2. Увімкніть на прогрів духову шафу. Приступайте до приготування начинки. Вимийте, очистіть від насіння перець. Подрібніть його на брусочки.
3. Наріжте ковбасу рівними кружками. Гриби подрібніть зручним способом.
4. Помийте, почистіть помідори, поріжте гуртки. Натріть сир на тертці.
5. Приготуйтеся до формування піци. Розкачайте корж. Змастіть деко олією. Покладіть на нього корж. Помастіть майонезом, змішаним з ткемалі. Уложите поверх коржа начинку. Зверху акуратно розсипте сир.
6. Блюдо помістіть в духову шафу. Час випічки - 20 хвилин. Температура 180 градусів. Dostavayte, бенкет. Блюдо готово.