Рецепт Песто класичний фото

Песто класичний
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Зелень , Часник , Базилік
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку
Соуси , Песто
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 15 хв.

Песто - соус, який був придуманий в Італії ще в 19 столітті, і з часом зовсім не втратив своєї популярності, а навпаки став ще більш затребуваним. Вам знадобиться його рецепт для багатьох випадків.

Опис приготування:

Запишіть собі в кулінарну книгу, як приготувати песто класичний. Він виходить яскраво-зеленого кольору за рахунок того, що робиться на основі базиліка. Крім нього до складу входить оливкове масло і пармезан. В результаті у вас вийде справжній італійський соус. Він ідеально підійде до пасти, деяким салатів і м'яса.

  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
  • Часник - 4 зубчики
  • Оливкова олія"extra virgin" - 150 мілілітрів
  • Базилік, листя - 300 грам
  • Пармезан - 150 грам
  • Кедрові горіхи - 100 грам
песто класичний - фото крок 1
У блендері окремо подрібніть очищений часник, а потім промиті і обсушені листя базиліка.
песто класичний - фото крок 2
З'єднайте в чаші блендера базилік, горішки, сіль, перець. Акуратно натерти пармезан.
песто класичний - фото крок 3
Всі інгредієнти подрібніть в єдину масу.
песто класичний - фото крок 4
Влийте масло і перемішайте. Соус песто готовий! приємною дегустації!

Схожі рецепти