Перець з томатним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо перець з томатним соусом - це смачна і проста заготовка, яка сподобається багатьом. Перець відмінно прикрасить і різноманітить ваш стіл в зиязикай час!
Перець з томатним соусом виходить дуже ароматним, смачним, з легкими солодкуватими нотками. Такий перець можна додати в соус, можна використовувати для приготування підлив, також можна додати в борщ. Томатний соус вибирайте найсмачніший, з нотками трав і спецій. Перець сподобається багатьом до смаку, він ідеально поєднується з рисом і стравами з м'яса, птиці і т.Д.
- Перець солодкий - 300 грам
- Томатний соус - 1, 5 склянки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 Ст. Ложка

Підготуйте всі інгредієнти.

Солодкий перець очистіть, видаліть насіння і плодоніжки, перець сполосніть і наріжте смужками.

Томатний соус перелийте в каструлю, додайте ложку масла, за бажанням киньте лист лавра.

Перекладіть перець в томатний соус.

Всипте в перець сіль і цукор. Варіть перець в томатному соусі 30 хвилин.

Через деякий час додайте в каструлю ложку натертого часнику, додайте оцет. Проваріть перець півхвилини і зніміть з вогню.

Перекладіть перець і соус в стерильну півлітрову банку.

Відразу ж закатати банку герметично і поставте догори дном, укрийте і залиште на добу в спокої. Через деякий час баночку приберіть в комору.

Смачного!