Рецепт Перець з морквою на зиму фото

Перець з морквою на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Капуста , Морква , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація , Маринування
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ділюся простим рецептом перцю з морквиною на зиму. Приготувати легко - виходять перці, фаршировані овочами в ніжному маринаді. Взимку така закуска завжди йде"на ура" ! готувати просто, спробуйте!

Опис приготування:

Цей простий рецепт перцю з морквиною на зиму сподобається всім, хто любить овочеві закуски і не боїться експериментів на кухні. Хто пробував мариновані перці, знає, наскільки це смачне і соковите блюдо. А якщо вони ще й фаршировані не менше смачними овочами, блюдо виходить взагалі вище всяких похвал!

  • Перець болгарський - 40 штук
  • Часник - 16 зубчиків
  • Капуста - 4 кілограма
  • Морква - 1 кілограм
  • Перець чилі - 2 штуки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 4 Ст. Ложки
  • Оцет 9% - 2/3 склянки
  • Вода - 1.7 L
  • Масло рослинне - 1 Склянка
перець з морквою на зиму - фото крок 1
1. Перці моєму, звільняємо від насіння. Бланшуємо в підсоленому окропі 3-5 хвилин, потім відкидаємо на друшляк, щоб стекла вода.
перець з морквою на зиму - фото крок 2
2. Капусту дрібно шаткуємо, додаємо подрібнену моркву, часник і перець чилі. Перемішаємо, посолимо за смаком - і нехай овочі постоять трохи.
перець з морквою на зиму - фото крок 3
3. У стерильні банки викладаємо перці, фаршировані овочами. Частину, що залишилася начинку рівномірно розподіляємо по банкам. Воду кип'ятимо з сіллю, цукром і оцтом. Заливаємо банки, стерилізуємо 15-20 хвилин і закриваємо на зиму.
перець з морквою на зиму - фото крок 4
4. А взимку дістаємо, викладаємо на тарілку і подаємо. Смачно!

Схожі рецепти