Перець з морквою на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом перцю з морквиною на зиму. Приготувати легко - виходять перці, фаршировані овочами в ніжному маринаді. Взимку така закуска завжди йде "на ура"! готувати просто, спробуйте!
Цей простий рецепт перцю з морквиною на зиму сподобається всім, хто любить овочеві закуски і не боїться експериментів на кухні. Хто пробував мариновані перці, знає, наскільки це смачне і соковите блюдо. А якщо вони ще й фаршировані не менше смачними овочами, блюдо виходить взагалі вище всяких похвал!
- Перець болгарський - 40 штук
- Часник - 16 зубчиків
- Капуста - 4 кілограма
- Морква - 1 кілограм
- Перець чилі - 2 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 4 Ст. Ложки
- Оцет 9% - 2/3 склянки
- Вода - 1.7 L
- Масло рослинне - 1 Склянка
1. Перці моєму, звільняємо від насіння. Бланшуємо в підсоленому окропі 3-5 хвилин, потім відкидаємо на друшляк, щоб стекла вода.
2. Капусту дрібно шаткуємо, додаємо подрібнену моркву, часник і перець чилі. Перемішаємо, посолимо за смаком - і нехай овочі постоять трохи.
3. У стерильні банки викладаємо перці, фаршировані овочами. Частину, що залишилася начинку рівномірно розподіляємо по банкам. Воду кип'ятимо з сіллю, цукром і оцтом. Заливаємо банки, стерилізуємо 15-20 хвилин і закриваємо на зиму.
4. А взимку дістаємо, викладаємо на тарілку і подаємо. Смачно!