Перець в томаті на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам ще один варіант заготовки перцю, який я знайшов в інтернеті. Це рецепт приготування перцю в томаті на зиму.
Щоб приготувати перець в томаті на зиму в домашніх умовах, вам потрібно підготувати м'ясорубку, заздалегідь простерилізувати банки і чиста велика каструля.
- Помідор - 3 кілограма
- Зелений перець - 1, 5 кілограма
- Часник - 100 грам
- Петрушка - 1 штука
- Цукор - 200 грам
- Рослинна олія - 200 грам
- Сіль - 2 чайних ложки
- Essentsiya - 1 Чайна ложка
Моєму перець в холодній воді, готуємо до приготування.
Пропускаємо помідори через м'ясорубку, щоб вийшла кашка. Заливаємо все це в каструлю, на якій і варимо. Через 15 хвилин після кипіння додаємо сіль, цукор, олія. Потім кидаємо перець, все перемішуємо.
Ще через 15 хвилин, коли перець почне міняти колір, додаємо часник і петрушку. Часник і петрушку попередньо обов'язково пропускаємо через м'ясорубку, або нарізаємо петрушку і видавлюємо часник.
Через п'ять хвилин 5 хвилин після кипіння додаємо есенцію і вимикаємо плиту. Тепер перець в томаті можна зливати в банки, закручувати, і залишити в прохолодному місці для зберігання.