Рецепт Перчик, фарширований тушкованими овочами фото

Перчик, фарширований тушкованими овочами
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Капуста , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Перед вами - рецепт приготування перчика, фаршированого тушкованими овочами. Ми згасимо болгарський перець, цибуля і селера. Сюди ж можна додати шпинат. Потім все запекти в духовці з сиром. Смачно!

Опис приготування:

Перчики, фаршировані тушкованими овочами, готувати дуже просто. Овочі для начинки підійдуть будь-які - морква, цибуля, кабачки, баклажани, помідори, капуста… Обсмажуємо їх на маслі і тушкуємо. Перці очищаємо від насіння і варимо протягом 5 хвилин, потім фаршируємо і на чверть години відправляємо в духовку. От і все!

  • Перець болгарський - 5 штук(1 перець піде в начинку)
  • Селера, стебла - 3-4 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Лук фіолетовий - 1 штука
  • Шпинат, пучок - 1 штука (свіжий або морожений, по бажанню)
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Сир Моцарелла тертий - 100 грам
  • Сіль, чорний перець - - За смаком
перчик, фарширований тушкованими овочами - фото крок 1
1. Отже, насамперед треба треба промити, очистити і подрібнити селера, цибуля - ріпчаста і фіолетовий і один болгарський перець. Все нарізаємо маленькими кубиками. Потім у великій сковороді на середньому вогні топимо масло.
перчик, фарширований тушкованими овочами - фото крок 2
2. Всі порізані овочі викладаємо в сковороду, злегка обсмажуємо, періодично помішуючи.
перчик, фарширований тушкованими овочами - фото крок 3
3. Знижуємо вогонь до середньо-повільного, солимо, перчим, накриваємо кришкою і тушкуємо до м'якості. Якщо потрібно, можна додати трохи води або протертий помідор без шкірки.
перчик, фарширований тушкованими овочами - фото крок 4
4. Поки овочі гасяться, поставте на вогонь велику каструлю з водою (до середини). Промийте перці, зріжте верхівку.
перчик, фарширований тушкованими овочами - фото крок 5
5. Очищаємо перці від насіння.
перчик, фарширований тушкованими овочами - фото крок 6
6. Потім кидаємо на 5 хвилин в киплячу воду. Якщо ви збираєтеся використовувати шпинат, подрібніть його і додайте до овочів в самому кінці смаження. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів. Ошпарені в воді перці витягніть і остудіть.
перчик, фарширований тушкованими овочами - фото крок 7
7. Перчики фаршируйте тушкованими овочами, зверху присипте тертої моцарелою. Щільно встановивши в форму для запікання, надішліть перці з тушкованими овочами в гарячу духовку на хвилин 15-20. Смачного!

Схожі рецепти