Перець, фарширований м'ясом і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Фарширований перець буває різним, адже кожен фарширує його абсолютно різними інгредієнтами. Мені подобається готувати перець з рисово-м'ясною начинкою і овочами, тушкований в ароматному томатному соусі.
Перед вами - простий рецепт приготування перцю, фаршированого м'ясом і овочами. Очищаємо перець від насіння, промиваємо і фаршируємо його сумішшю з обсмаженого лука, фаршу, відвареного рису і цукіні. Для соусу обсмажуємо на сковороді часник, додаємо до нього томати, бульйон і зелень. Заливаємо соусом наш перчик і тушкуємо його на середньому вогні 40 хвилин. Хай щастить!
- Мал - 100 грам (зварений)
- Перець солодкий - 9 штук (різнокольоровий)
- Вершкове масло - 25 грам
- Фарш свинячий - 700 грам
- Помідори - 500 грам
- Часник - 3 зубчики
- Зелень - 1 За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Cukini - 100 грам
- Масло оливкове - 1 За смаком
- Сіль і перець - 1 За смаком
- Бульйон курячий - 1-2 літрів
Перець промиваємо, обрізаємо вершечки і ретельно вичищаємо насіння.
Головку цибулі натираємо на крупній тертці і обсмажуємо до золотистого на маслі.
Цукіні очищаємо і трьом на крупній тертці. Змішуємо з відвареним рисом, фаршем і обсмаженою цибулею.
Додаємо в начинку сіль і перець за смаком, ще раз перемішуємо і наповнюємо перець. Укладаємо перець у велику каструлю, заливаємо бульйоном і теплою водою (1 до 1). Тушкуємо на повільному вогні.
Тим часом робимо на помідорах надріз і опускаємо їх в окріп на пару хвилин. Витягуємо, знімаємо шкірку і трьом на дрібній тертці.
Розігрійте в сковороді оливкове масло. Видавіть часник і обсмажте його 1 хвилину.
Додайте терті помідори і 500 мл гарячого бульйону. Додати сіль за смаком.
Зелень подрібнюємо і додаємо в соус.
Переливаємо наш соус до перцю і тушкуємо блюдо 40 хвилин на середньому вогні. Смачного!