Рецепт Перець фарширований м'ясом і кабачками фото

Перець фарширований м'ясом і кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Овочі , Болгарський перець , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Фарширований перець - це блюдо не тільки повсякденне, але і цілком парадне, призначене для будь-якого святкового столу. Сьогодні приготуємо його з м'ясом і кабачками.

Опис приготування:

Фарширований перець готується просто. У зиязик пору року свіжий болгарський перець досить дорогий. У таких випадках у мене завжди є приготований влітку консервований перець. Він уже очищений і готовий до фарширування. Можете також взяти морожений перець, який продають в будь-якому супермаркеті. Влітку цей рецепт тим більше буде актуальним. Перець фарширований з м'ясом і кабачками в томатному соусі з овочами стане відмінним другою стравою на обід, основним на вечерю і хорошим гарячою стравою на святковий стіл. Ароматний, соковитий і дуже смачний, він обов'язково сподобається вашим близьким і гостям.

  • Свинина - 400 грам (м'якоть)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Мал - 3 Ст. Ложки (відвареної)
  • Кабачок - 150 грам
  • Перець болгарський - 6-7 штук
  • Біла булка - 60 грам
  • Морква - 30 грам
  • Томатна паста - 1-1, 5 Ст. Ложки
  • Соняшникова олія - 20 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Цукор - За смаком
перець фарширований м'ясом і кабачками - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування фаршированого перцю.
перець фарширований м'ясом і кабачками - фото крок 2
Білу булку замочіть в холодній воді, відіжміть. Половину цибулі помийте. М'якоть свинини помийте. Пропустіть через м'ясорубку всі ці інгредієнти, перемішайте. Додайте відварений рис.
перець фарширований м'ясом і кабачками - фото крок 3
Кабачок помийте, натріть на тертці і додайте в фарш.
перець фарширований м'ясом і кабачками - фото крок 4
Додати сіль, поперчіть і перемішайте фарш для перців.
перець фарширований м'ясом і кабачками - фото крок 5
Половину цибулини дрібно наріжте. Моркву натріть на тертці і викладіть з цибулею в каструлю з товстим дном або казан.
перець фарширований м'ясом і кабачками - фото крок 6
Обсмажте цибулю з морквою на олії в каструлі. Додайте томатну пасту.
перець фарширований м'ясом і кабачками - фото крок 7
Болгарські перці очистіть, помийте і заповніть фаршем з кабачками і м'ясом. У мене був готовий до фарширування консервований перець.
перець фарширований м'ясом і кабачками - фото крок 8
У каструлю з цибулею, морквою і томатною пастою налийте 400-450 мл. Води. Посоліть соус і додайте цукор за смаком. Перемішайте, викладіть в соус фаршировані перці.
перець фарширований м'ясом і кабачками - фото крок 9
Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте фаршировані перці на середньому вогні 40-45 хвилин до готовності.
перець фарширований м'ясом і кабачками - фото крок 10
Перець фарширований м'ясом і кабачками готовий. Подавайте на обід, вечеря, святковий стіл.

Схожі рецепти