Перець фарширований м'ясом і кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Фарширований перець - це блюдо не тільки повсякденне, але і цілком парадне, призначене для будь-якого святкового столу. Сьогодні приготуємо його з м'ясом і кабачками.
Фарширований перець готується просто. У зиязик пору року свіжий болгарський перець досить дорогий. У таких випадках у мене завжди є приготований влітку консервований перець. Він уже очищений і готовий до фарширування. Можете також взяти морожений перець, який продають в будь-якому супермаркеті. Влітку цей рецепт тим більше буде актуальним. Перець фарширований з м'ясом і кабачками в томатному соусі з овочами стане відмінним другою стравою на обід, основним на вечерю і хорошим гарячою стравою на святковий стіл. Ароматний, соковитий і дуже смачний, він обов'язково сподобається вашим близьким і гостям.
- Свинина - 400 грам (м'якоть)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Мал - 3 Ст. Ложки (відвареної)
- Кабачок - 150 грам
- Перець болгарський - 6-7 штук
- Біла булка - 60 грам
- Морква - 30 грам
- Томатна паста - 1-1, 5 Ст. Ложки
- Соняшникова олія - 20 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Цукор - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування фаршированого перцю.
Білу булку замочіть в холодній воді, відіжміть. Половину цибулі помийте. М'якоть свинини помийте. Пропустіть через м'ясорубку всі ці інгредієнти, перемішайте. Додайте відварений рис.
Кабачок помийте, натріть на тертці і додайте в фарш.
Додати сіль, поперчіть і перемішайте фарш для перців.
Половину цибулини дрібно наріжте. Моркву натріть на тертці і викладіть з цибулею в каструлю з товстим дном або казан.
Обсмажте цибулю з морквою на олії в каструлі. Додайте томатну пасту.
Болгарські перці очистіть, помийте і заповніть фаршем з кабачками і м'ясом. У мене був готовий до фарширування консервований перець.
У каструлю з цибулею, морквою і томатною пастою налийте 400-450 мл. Води. Посоліть соус і додайте цукор за смаком. Перемішайте, викладіть в соус фаршировані перці.
Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте фаршировані перці на середньому вогні 40-45 хвилин до готовності.
Перець фарширований м'ясом і кабачками готовий. Подавайте на обід, вечеря, святковий стіл.