Перець фарширований кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і незвичайне блюдо - перець фарширований кабачками - сподобається кожній господині. Швидко, просто і дуже оригінально! Беріть на замітку рецепт!
Перець фарширований кабачками - це дієтичне, а також вегетаріанське блюдо. Готується з додаванням овочів і рису, в результаті виходить повноцінний обід для всіх бажаючих.
- Перець болгарський - 400 грам
- Кабачки - 150 грам
- Цибуля - 50 грам
- Морквина - 70 грам
- Рис круглий - 80 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Вода - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування перцю фаршированого кабачками.
Солодкий перець промийте, розріжте уздовж навпіл і вийміть насіння.
Кабачки для начинки наріжте дрібними кубиками.
Круглий рис варіть в підсоленій воді до напівготовності, потім воду злийте.
Наріжте цибулю кубиками, а морквину натріть на тертці для начинки.
Перемішайте начинку - Мал, кабачки, цибулю і моркву. Всипте сіль і перець за смаком.
Перець нафаршіруйте начинкою і складіть в каструлю, затоку томатною пастою, розведеної водою за смаком. Поставте перець гаситися на тихий вогонь на 25 хвилин.
Блюдо готово.
Смачного!