Перець, фарширований грибами і м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
За годину можна приготувати багато, наприклад, смачний перець, фарширований грибами і м'ясом. Блюдо виходить цілком самодостатнім і ситним, так що додатковий гарнір не знадобиться.
Перед вами - простий рецепт приготування перцю, фаршированого грибами і м'ясом. Для начинки обсмажуємо куряче філе з цибулею, маслинами і грибами, потім змішуємо обсмажені продукти з тертим сиром і спеціями. Перець розрізаємо на половинки і очищаємо від насіння, після чого наповнюємо його начинкою і запікаємо в духовці до готовності. На все про все піде 1 час. Удачі в приготуванні!
- Перець болгарський - 7-8 штук
- Куряча грудка - 1 штука
- Печериці - 300 грам
- Сир твердий - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Маслини - 10 штук
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Підготуємо всі необхідні інгредієнти.
Перець промийте і розріжте навпіл. Видаліть насіння.
Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками.
У сковороді підігріваємо олію й обсмажуємо курку до золотистого кольору.
Дрібно наріжте грибочки.
Подрібнюємо цибулю і маслини.
Додайте до курки гриби, маслини і цибулю. Готуйте ще 5-7 хвилин.
Крупно натріть сир.
Начинку остудіть і змішайте з тертим сиром і спеціями.
Наповнюємо половинки перцю начинкою і викладаємо їх на деко змащений маслом. Запікаємо страву в духовці 35 хвилин, температура 200 градусів.
Смачного!