Рецепт Кальмар, фарширований овочами фото

Кальмар, фарширований овочами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Морепродукти , Кальмари
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 50 хв.

Спробуйте один раз такі соковиті і апетитні кальмари, і ви більше не захочете інших! пікантний смак, соковите м'ясо кальмарів ... Дивіться рецепт кальмара, фаршированого овочами, і готуйте вже сьогодні!

Опис приготування:

Для приготування кальмара, фаршированого овочами, можете використовувати як свіжі, так і заморожені тушки. Тільки заморожені заздалегідь розморозити і гарненько промийте. Морквина і цибулю - це найпростіший набір овочів. До них за своїм бажанням ви можете додати: помідори, солодкий перець, горошок, навіть гриби або трохи курочки. Взагалі кальмари - це благодатний продукт для фарширування, з ними прекрасно поєднуються різні овочі, крупи (особливо рис) і м'ясо.

  • Кальмар - 2 штуки
  • Морквина - 1 штука
  • Цибуля - 150 грам
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
кальмар, фарширований овочами - фото крок 1
Тушки кальмара почистіть, промийте та висушіть паперовими серветками.
кальмар, фарширований овочами - фото крок 2
Морквину почистіть і натріть на тертці.
кальмар, фарширований овочами - фото крок 3
Цибуля-порей поріжте кільцями.
кальмар, фарширований овочами - фото крок 4
Змішайте моркву і цибулю, сіль і poperčite, додайте масла столову ложку. Також можете сміливо додати ваші улюблені приправи.
кальмар, фарширований овочами - фото крок 5
За допомогою невеликої ложки нафаршіруйте кальмари, скріпити кінці можна зубочисткою або навіть зашити, щоб сік не витік.
кальмар, фарширований овочами - фото крок 6
Викладіть у форму для випікання кальмари, відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин.
кальмар, фарширований овочами - фото крок 7
Ось так виглядають кальмар, фарширований овочами в розрізі, виходить страва дуже соковитим і апетитним.
Перед подачею ви можете зробити невеликі надрізи на кальмарах, полити їх соєвим соусом, наприклад, і прикрасити зеленню. Смачного!

Схожі рецепти