Кальмар, фарширований овочами
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте один раз такі соковиті і апетитні кальмари, і ви більше не захочете інших! пікантний смак, соковите м'ясо кальмарів ... Дивіться рецепт кальмара, фаршированого овочами, і готуйте вже сьогодні!
Для приготування кальмара, фаршированого овочами, можете використовувати як свіжі, так і заморожені тушки. Тільки заморожені заздалегідь розморозити і гарненько промийте. Морквина і цибулю - це найпростіший набір овочів. До них за своїм бажанням ви можете додати: помідори, солодкий перець, горошок, навіть гриби або трохи курочки. Взагалі кальмари - це благодатний продукт для фарширування, з ними прекрасно поєднуються різні овочі, крупи (особливо рис) і м'ясо.
- Кальмар - 2 штуки
- Морквина - 1 штука
- Цибуля - 150 грам
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
Тушки кальмара почистіть, промийте та висушіть паперовими серветками.
Морквину почистіть і натріть на тертці.
Цибуля-порей поріжте кільцями.
Змішайте моркву і цибулю, сіль і poperčite, додайте масла столову ложку. Також можете сміливо додати ваші улюблені приправи.
За допомогою невеликої ложки нафаршіруйте кальмари, скріпити кінці можна зубочисткою або навіть зашити, щоб сік не витік.
Викладіть у форму для випікання кальмари, відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин.
Ось так виглядають кальмар, фарширований овочами в розрізі, виходить страва дуже соковитим і апетитним.
Перед подачею ви можете зробити невеликі надрізи на кальмарах, полити їх соєвим соусом, наприклад, і прикрасити зеленню. Смачного!
Перед подачею ви можете зробити невеликі надрізи на кальмарах, полити їх соєвим соусом, наприклад, і прикрасити зеленню. Смачного!