Пельмені сибірські домашні
(покроковий рецепт з фото)
Любіть сибірські пельмені і завжди хотіли навчитися їх готувати вдома? ) Вам пощастило, адже сьогодні я розповім, як приготувати пельмені сибірські домашні легко і просто. Приступаємо прямо зараз!
Пельмені можна приготувати про запас і заморозити їх до наступного разу. Готові пельмені подавайте зі сметаною або часниковим соусом. Саме ці інгредієнти прекрасно підкреслять смак домашніх сибірських пельменів. Блюдо відмінно підійде на обід або вечерю.
- Борошно пшеничне - 1 кілограм
- Яйця - 2 штуки
- Студена вода - 2 склянки
- Яловичина, баранина, свинина - по 300 Грам
- Капуста - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Сіль, перець - За смаком
1
Приготування справжніх сибірських пельменів починаємо з тіста. Для цього борошно просіваємо на робочу поверхню гіркою, посередині робимо невелике заглиблення, куди вбиваємо два яйця. Замішуємо тісто руками, поступово підливаючи воду.
2
Коли необхідна консистенція тесту буде досягнута, його потрібно прибрати в тепле місце на півгодини, прикривши рушником.
3
Тепер займемося приготуванням фаршу. Для цього все м'ясо промиваємо під водою, пропускаємо через м'ясорубку. Ріпчасту цибулю очищуємо від лушпиння і крупно нарізаємо. Також пропускаємо через м'ясорубку. Далі додаємо в фарш пропущену через м'ясорубку капусту, яка додасть фаршу соковитості. Солимо і перчимо фарш за смаком, ретельно все перемішуючи.
4
Робочу поверхню присипаємо борошном, розгортає тісто. Потім вирізаємо з нього невеликі кружечки, в центр яких викладаємо фарш і защипувати краю.
5
Готові пельмені варимо в окропі до готовності зі спеціями і сіллю! Справжні сибірські пельмені в домашніх умовах готові, смачного!