Рецепт Сибірські пельмені фото

Сибірські пельмені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Фарш
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Пельмені

А я дуже люблю ліпити пельмені, хоча сама їм їх нечасто і без фанатизму. Але! Мій чоловік їх обожнює, і коли ми все ж затівати з ними, то ліпимо тільки разом. Іноді до нас приєднуються друзі.

Традиційне російське блюдо, знайоме всім нам з дитинства, тільки в ДОМАШНЕМ виконанні. Для своєї улюбленої сім'ї навіть часу не шкода, а його піде не мало, повірте! Але воно того варте! Якщо слідувати строго рецептом, то вийде смачно, гарантую.

  • Фарш (свинина + яловичина) - 1 кілограм
  • Цибуля - 2 штуки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Борошно - 4-5 склянок
  • Вода - 1, 5 склянки (тепла)
сибірські пельмені - фото крок 1
1. У мисці змішайте фарш з дрібно нарізаною цибулею. Додайте сіль і мелений перець за смаком.
сибірські пельмені - фото крок 2
2. Замісити тісто з борошна, води, чайної ложки солі і столової ложки масла.
Розкачайте тісто в тонкий пласт і за допомогою склянки виріжте кружечки, з яких будете ліпити пельмені.
сибірські пельмені - фото крок 3
3. На кожен гурток тесту викладіть чайну ложку фаршу.
сибірські пельмені - фото крок 4
4. Кінець ще Стік, формуючи пельмень.
сибірські пельмені - фото крок 5
5. Варіть пельмені в киплячій воді протягом 5-8 хвилин. Подавайте з шматочком вершкового масла або сметаною. Смачного!

Схожі рецепти