Сибірські пельмені
(покроковий рецепт з фото)
А я дуже люблю ліпити пельмені, хоча сама їм їх нечасто і без фанатизму. Але! Мій чоловік їх обожнює, і коли ми все ж затівати з ними, то ліпимо тільки разом. Іноді до нас приєднуються друзі.
Традиційне російське блюдо, знайоме всім нам з дитинства, тільки в ДОМАШНЕМ виконанні. Для своєї улюбленої сім'ї навіть часу не шкода, а його піде не мало, повірте! Але воно того варте! Якщо слідувати строго рецептом, то вийде смачно, гарантую.
- Фарш (свинина + яловичина) - 1 кілограм
- Цибуля - 2 штуки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Борошно - 4-5 склянок
- Вода - 1, 5 склянки (тепла)
1. У мисці змішайте фарш з дрібно нарізаною цибулею. Додайте сіль і мелений перець за смаком.
2. Замісити тісто з борошна, води, чайної ложки солі і столової ложки масла.
Розкачайте тісто в тонкий пласт і за допомогою склянки виріжте кружечки, з яких будете ліпити пельмені.
Розкачайте тісто в тонкий пласт і за допомогою склянки виріжте кружечки, з яких будете ліпити пельмені.
3. На кожен гурток тесту викладіть чайну ложку фаршу.
4. Кінець ще Стік, формуючи пельмень.
5. Варіть пельмені в киплячій воді протягом 5-8 хвилин. Подавайте з шматочком вершкового масла або сметаною. Смачного!