Печиво з фруктів, горіхів і насіння
(покроковий рецепт з фото)
Цікавий рецепт смачного і корисного печива. Ароматне, поживна і ситне печиво - ласощі для всієї родини, особливо для тих, хто прагне харчуватися правильно. Готуємо легко, просто і смачно.
Давайте приготуємо дуже смачне, корисне і ароматне печиво. Готувати його недовго і дуже легко.Такое незвичайне, але просте в приготуванні печиво може приготувати навіть недосвідчений кулінар. Підключіть до готування дітей, їм обов'язково сподобається змішувати всі інгредієнти. А як приготувати печиво з фруктів, горіхів і насіння, я вам розповів трохи нижче.
- Банан - 3-4 штук
- Сухофрукти - 1 Склянка
- Вівсяні пластівці - 1 Склянка
- Кокосова стружка - 3/4 склянки
- Чорний шоколад - 1/2 склянки (шматочками)
- Гарбузове насіння - 1/4 склянки
- Мигдалеве борошно - 1/4 склянки
- Мигдаль - 1/4 склянки (очищений)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1-2 Щепоток (за смаком)
У велику миску викладаємо банани і робимо з них пюре. Потім додаємо ванільний екстракт, рослинне масло і добре перемішуємо.
Сухофрукти порубати дрібно. У мене це сушена журавлина, вишня і курага. Додаємо їх в миску до банановому пюре і перемішуємо.
Очищений мигдаль нарізаємо невеликими шматочками і відправляємо в миску.
Якщо у вас немає мигдальної муки, то її дуже легко приготувати самим. Мигдаль відправляємо в чашу блендера і подрібнюємо в борошно.
Також відправляємо в миску вівсяні пластівці, шматочки шоколаду, насіння гарбуза, корицю і кокосову стружку. Все добре перемішуємо.
Потім формуємо невеликі печива і викладаємо його на деко з папером для випічки. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин.
Дайте трохи охолонути готовому печінкою і подавайте його до столу.