Печиво в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Найсмачніше печиво - печиво, приготоване своїми руками. Я дуже люблю готувати за цим рецептом: печиво виходить просто смакота, а все завдяки незамінним помічникові - аерогриля!
На десятій хвилині готування можна поміняти місцями печиво, яке по центру, з тим, що на периферії, щоб запеклось рівномірно.
- Сир домашній - 300 грам
- Маргарин - 1 штука
- Борошно - 3 склянки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Ванілін - 1 щіпка
- Цукор - За смаком
Візьміть сир, змішайте його з маргарином.
Додайте ванілін, розпушувач і борошно. Добре змішайте. Має вийти тісто, НЕ липнуче до рук і не розвалюється.
Додайте ванілін, розпушувач і борошно. Добре змішайте. Має вийти тісто, НЕ липнуче до рук і не розвалюється.
Поставте його в холодильник (хвилин 30). Потім в тарілку насипте цукор. Від охолодженого тіста відщипувати невеликі шматочки, формуйте з них невеликі коржі, які потім умочуйте однієї (! ) стороною в цукор.
Потім складайте ці коржі навпіл. Сторона з цукром повинна виявитися всередині. Потім повторюємо дії: знову обмакиваем сторону тесту в цукор, складаємо навпіл - і знову в цукор.
Виріжте круг з кондитерської паперу або фольги (він повинен відповідати розміру решітки аерогрилю). Стороною, на якій немає цукру, укладіть печиво на круг.
Розігрійте аерогриль (5 хвилин, 200 градусів)
Розігрійте аерогриль (5 хвилин, 200 градусів)
Поставте печиво на нижню решітку. Запікайте 20 хвилин при 180 градусах.
На фото вона на верхній решітці, але на нижній запікається краще.
Смачного!
На фото вона на верхній решітці, але на нижній запікається краще.
Смачного!