Печиво на вершках
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне хрустке печиво з цедрою і тонкої лимонної ноткою відмінно підходить для сімейного чаювання. Сподобається і дорослим, і дітям. Готується печиво дуже швидко і просто. Знайомтеся з рецептом!
Якщо у вас немає цедри якогось з фруктів, ви цілком можете використовувати цедру двох або одного з них. В іншому ж рекомендую точно дотримуватися рецептуру.
- Борошно пшеничне - 300 грам
- Вершки - 250 мілілітрів
- Куряче яйце - 2 штуки
- Цукор - 100 грам
- Цедра апельсина - 1 Ст. Ложка
- Цедра лайма - 1 Ст. Ложка
- Цедра лимону - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 100 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Цукрова пудра - За смаком
1. У вершки просійте борошно.
2. Додайте яйце, сіль і соду, гашене лимонним соком.
3. Додайте цукор.
4. Розтоплене вершкове масло.
5. Потім цедру лимона, апельсина і лайма.
6. Замісити тісто.
7. На деко, застелене пергаментом, викладіть ложкою печиво.
8. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин.
9. Смачного!