Печінка зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Яловича печінка тушкована з овочами і шпинатом. Блюдо просте, але смачне і корисне. Шпинат не тільки доповнює печінку яскравим кольором, але наповнює свіжістю і соковитістю. Спробуйте!
Яловичу печінку, попередньо, можна замочити на 10-15 хвилин в холодній воді. Кількість шпинату і часнику корегуйте на свій смак. Шпинат і часник не потрібно гасити. У гарячій сковороді шпинат стане м'якше, а часник наповнить блюдо ароматом.
- Печінка яловича - 300-400 грам
- Морква - 1 частина
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Шпинат - 1 пучок
- Масло подсонечное - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Часник - 2 зубчики
Підготуємо інгредієнти.
Печінка промиваємо та нарізаємо невеликими шматками. Сковороду розігріваємо. Додаємо олію і викладаємо печінку. Обсмажуємо 5-6 хвилин.
Далі додаємо нарізану моркву.
Лук ріжемо тонкими смужками, додаємо в сковороду, солимо і готуємо на малому вогні близько 20 хвилин.
Коли печінка та овочі будуть готові, додаємо шпинат і часник. Прибираємо сковороду з вогню і залишаємо печінку зі шпинатом під кришкою на 3 хвилини.
Залишається посипати перцем і можна подавати до столу. Смачного!