Рецепт Печінка зі шпинатом фото

Печінка зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Зелень , Яловичина , Шпинат , Яловича печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Яловича печінка тушкована з овочами і шпинатом. Блюдо просте, але смачне і корисне. Шпинат не тільки доповнює печінку яскравим кольором, але наповнює свіжістю і соковитістю. Спробуйте!

Опис приготування:

Яловичу печінку, попередньо, можна замочити на 10-15 хвилин в холодній воді. Кількість шпинату і часнику корегуйте на свій смак. Шпинат і часник не потрібно гасити. У гарячій сковороді шпинат стане м'якше, а часник наповнить блюдо ароматом.

  • Печінка яловича - 300-400 грам
  • Морква - 1 частина
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Шпинат - 1 пучок
  • Масло подсонечное - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Часник - 2 зубчики
печінка зі шпинатом - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
печінка зі шпинатом - фото крок 2
Печінка промиваємо та нарізаємо невеликими шматками. Сковороду розігріваємо. Додаємо олію і викладаємо печінку. Обсмажуємо 5-6 хвилин.
печінка зі шпинатом - фото крок 3
Далі додаємо нарізану моркву.
печінка зі шпинатом - фото крок 4
Лук ріжемо тонкими смужками, додаємо в сковороду, солимо і готуємо на малому вогні близько 20 хвилин.
печінка зі шпинатом - фото крок 5
Коли печінка та овочі будуть готові, додаємо шпинат і часник. Прибираємо сковороду з вогню і залишаємо печінку зі шпинатом під кришкою на 3 хвилини.
печінка зі шпинатом - фото крок 6
Залишається посипати перцем і можна подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти