Печінка з макаронами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами недорогим і дуже простим рецептом печінки з макаронами в мультиварці. Від вас вимагається лише потрібні інгредієнти в потрібний час додавати, а мультиварка вам приготує смачний обід!
Рецепт приготування печінки з макаронами в мультиварці досить простий, я так думаю, всім власникам мультиварки варто випробувати його на своєму досвіді! Адже страва виходить соковитим і ситним, макарони готуються відразу в м'ясному бульйоні, так що дуже смачними виходять! словом, рекомендую!
- Печінка - 300 грам
- Макарони - 250 грам
- Молоко - 1 Склянка (маємо на увазі 1 стакан для мультиварки)
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Спеції - За смаком
1. Печінка ретельно миємо, видаляємо плівочки, ріжемо шматочками. Складаємо в чашу мультиварки. Заливаємо молоком, в режимі "випічка" тримаємо 20 хвилин, - повинна бути наполовину готова.
2. Тепер всипаємо поверху макарони, вливаємо олію, перемішаємо. Заливаємо чистою водою так, щоб вона трохи прикривала макарони зверху.
3. Додамо сіль і спеції. В режимі "плов" доводимо страву до готовності.
4. Готово! Смачного!