Печінка в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Наявність в будинку сучасної техніки значно полегшує приготування їжі. Якщо ви стали щасливим володарем аерогрилю, ви можете скористатися рецептом, як приготувати печінку в аерогрилі.
Завдяки такому способу приготування печінку виходить ніжною і ароматною, та й готується вона не більше 30-40 хвилин. Можна використовувати будь-який вид печінки, який більше любите (яловича, куряча, індичих). До такої печінки можна подати будь-який гарнір, салат вершковий соус з цибулею або будь-який інший соус. Блюдо краще за смаком в гарячому вигляді.
1. Мою печінку і обтираю її паперовим рушником, нарізаю її невеликими шматочками, чищу і розрізаю цибулину на 2 частини, одну подрібнюю дрібним кубиком.
2. У мисці змішую печінку і цибулю, додаю сметану і кетчуп, солю і перчу за смаком.
3. Горщики всередині змащую трохи соняшниковою олією і викладаю печінку, додаю в кожен по лаврового листа, накриваю кришкою, встановлюю горщики на нижню решітку аерогрилю.
4. Виставляю температуру на 200-205 градусів і готую близько сорока хвилин.
5. Дістаю горщики і відразу не викладаю печінку, а залишаю на 10-15 хвилин, після цього викладаю на блюдо і прикрашаю кільцями цибулі. Смачного!
- Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
- Яловича печінка - 0, 5 кілограма
- Крем - 200 грам
- Сіль і спеції - За смаком
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
1. Мою печінку і обтираю її паперовим рушником, нарізаю її невеликими шматочками, чищу і розрізаю цибулину на 2 частини, одну подрібнюю дрібним кубиком.
2. У мисці змішую печінку і цибулю, додаю сметану і кетчуп, солю і перчу за смаком.
3. Горщики всередині змащую трохи соняшниковою олією і викладаю печінку, додаю в кожен по лаврового листа, накриваю кришкою, встановлюю горщики на нижню решітку аерогрилю.
4. Виставляю температуру на 200-205 градусів і готую близько сорока хвилин.
5. Дістаю горщики і відразу не викладаю печінку, а залишаю на 10-15 хвилин, після цього викладаю на блюдо і прикрашаю кільцями цибулі. Смачного!