Куряча печінка в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і швидкий вечерю можливий при наявності аерогрилю. Ніжна й м'яка куряча печінка в аерогрилі готується менш, ніж за півгодини. При бажанні до неї можна зробити і соус.
Коли в будинку є сучасні девайси, приготування будь-якої страви стає швидким і комфортним. Так, куряча печінка в аерогрилі - відмінне блюдо, яке готується за лічені хвилини і виходить дуже смачним.
- Куряча печінка - 500 грам
- Цибуля - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль і спеції - За смаком
1. Курячу печінку готувати швидко, а в аерогрилі - ще швидше. Для початку ретельно її миємо й даємо зайвої рідини стекти.
2. Викладаємо печінку на решітку аерогрилю і виставляємо режим приготування. За смаком можна додати цибулю і спеції.
3. Викладаємо готову печінку на блюдо. В аерогрилі готується вона лічені хвилини. При бажанні печінку можна заздалегідь замаринувати.
4. Прикрасьте зеленню і подавайте її в гарячому вигляді. До цієї страви відмінно підійде будь-який гарнір, навіть звичайні овочі.