Рецепт Куряча грудка в аерогрилі фото

Куряча грудка в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо ви є щасливим володарем аерогрилю, то цей рецепт простого і неймовірно смачного гарячого блюда з курочки напевно буде вам дуже до речі. Спробуйте обов'язково повторити!

Ви любите поєднання м'яса з фруктами, а особливо з цитрусовими? Я просто обожнюю! Саме тому поспішаю поділитися з вами класним варіантом, як приготувати курячу грудку в аерогрилі з скибочками апельсина. Таке блюдо точно не залишить вас байдужими. До речі, представлений тут маринад - тільки одним з можливих варіантів, ви завжди можете використовувати і будь-який інший.

  • Куряче філе - 750-800 грам
  • Мед - 2 чайних ложки
  • Майонез - 4 чайних ложки
  • Гірчичний - 1-2 чайних ложок
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Апельсин - 2 штуки
куряча грудка в аерогрилі - фото крок 1
1. Ось такий невеликий набір інгредієнтів ми будемо використовувати.
куряча грудка в аерогрилі - фото крок 2
2. Для приготування соусу з'єднайте майонез, гірчицю і мед. Додайте трохи солі і перцю (по бажанню) за смаком і все ретельно перемішайте.
куряча грудка в аерогрилі - фото крок 3
3. Вимийте філе, обсушити і натріть отриманим соусом з усіх боків. Залиште на годинку-півтори, щоб курочка просочилася.
куряча грудка в аерогрилі - фото крок 4
4. Перед початком запікання вимийте, обсушити і наріжте тонкими скибочками апельсини.
куряча грудка в аерогрилі - фото крок 5
5. Курочку викладіть на решітку аерогрилю.
куряча грудка в аерогрилі - фото крок 6
6. Зверху розподіліть апельсини.
куряча грудка в аерогрилі - фото крок 7
7. При температурі 250 градусів запікайте курочку півгодини.
Подавайте до столу з соусом, овочами або улюбленим гарніром.
Смачного!

Схожі рецепти