Куряча грудка в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви є щасливим володарем аерогрилю, то цей рецепт простого і неймовірно смачного гарячого блюда з курочки напевно буде вам дуже до речі. Спробуйте обов'язково повторити!
Ви любите поєднання м'яса з фруктами, а особливо з цитрусовими? Я просто обожнюю! Саме тому поспішаю поділитися з вами класним варіантом, як приготувати курячу грудку в аерогрилі з скибочками апельсина. Таке блюдо точно не залишить вас байдужими. До речі, представлений тут маринад - тільки одним з можливих варіантів, ви завжди можете використовувати і будь-який інший.
- Куряче філе - 750-800 грам
- Мед - 2 чайних ложки
- Майонез - 4 чайних ложки
- Гірчичний - 1-2 чайних ложок
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Апельсин - 2 штуки
1. Ось такий невеликий набір інгредієнтів ми будемо використовувати.
2. Для приготування соусу з'єднайте майонез, гірчицю і мед. Додайте трохи солі і перцю (по бажанню) за смаком і все ретельно перемішайте.
3. Вимийте філе, обсушити і натріть отриманим соусом з усіх боків. Залиште на годинку-півтори, щоб курочка просочилася.
4. Перед початком запікання вимийте, обсушити і наріжте тонкими скибочками апельсини.
5. Курочку викладіть на решітку аерогрилю.
6. Зверху розподіліть апельсини.
7. При температурі 250 градусів запікайте курочку півгодини.
Подавайте до столу з соусом, овочами або улюбленим гарніром.
Смачного!
Подавайте до столу з соусом, овочами або улюбленим гарніром.
Смачного!