Печінка по-східному
(покроковий рецепт з фото)
Насичений смак і пряний аромат цієї страви напевно припадуть до смаку любителям всього екзотичного, а рецепт приготування печінки по-східному порадує простотою і доступністю!
Любителі азіатської кухні напевно пробували печінку з такими інгредієнтами, як імбир і соєвий соус, але якщо ви - прихильник традиційних кулінарних рішень, і такий печінки ще не їли - терміново вивчайте рецепт приготування печінки по-східному!
Ми якось звикли печінку все більше з цибулькою та в сметанку готувати, але це блюдо - із зовсім іншої опери. Соковиті, ароматні, гостро-солодкі шматочки печінки в густому пряному соусі видають таке спокусливе пахощі і виглядають настільки апетитною, що важко встояти! Та й не треба - простий рецепт печінки по-східному у стані втілити в життя навіть школяр, а покрокові фото роблять процес приготування абсолютно "прозорим" Продукти доступні, ніяких особливих азіатських "вишукувань" купувати не доведеться. Так що дерзайте!
- Печінка яловича - 500 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Масло рослинне - 5-6 Ст. Ложок
- Крохмаль картопляний - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
- Мед - 1 Чайна ложка
- Томатна паста - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Імбир - За смаком
Вилити соус, перемішати і готувати ще пару хвилин.
Подавати печінку по-східному гарячої, посипавши дрібно нарізаною зеленню.