Гречка по-східному
(покроковий рецепт з фото)
Пікантний цікавий гарнір з гречки, лука, грибів з додаванням перцю чилі і соєвого соусу. Блюдо просто готується і є пісним. Заходьте і дивіться рецепт.
Рецепт такий гречки давно перевірений часом, тому рекомендую точно дотримуватися рецептуру. Кількість перцю чилі можете змінювати на свій смак.
- Гречка варена - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Перець чилі - 1/2 штуки
- Гриби - 100 грам
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Бадьян - 1 щіпка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
1. Цибуля, часник і перець почистіть і наріжте.
2. Обсмажте на сковороді близько 5 хвилин.
3. Гриби наріжте.
4. Додайте в сковороду і обсмажуйте всі разом.
5. Додати сіль, поперчіть, додайте бадьян. Влийте соєвий соус і лимонний сік. Доведіть до кипіння.
6. Додайте гречку. Перемішайте, обсмажуйте хвилин 5.
7. Смачного!