Яловичина по-східному
(покроковий рецепт з фото)
Ароматна і соковита яловичина по-східному - це чудовий варіант для тих, хто любить м'ясо з екзотичним смаком і пряним ароматом, таке незвичайне блюдо урізноманітнює ваше меню і зробить його яскравішим.
Хоча я не дуже часто готую таку яловичину по-східному у домашніх умовах, тільки в особливих випадках, але все ж хочу поділитися з вами цим чудовим рецептиком. Це мяско не тільки своїм виглядом, але також приголомшливим ароматом і неймовірним смаком здатне перетворити звичайну вечерю на справжнє свято. Як і у всіх блюдах Сходу, в цьому рецепті приготування яловичини по-східному ви знайдете те саме ідеальне поєднання гострого і солодкого. Повірте, приготувавши таку яловичину, ви зможете зробити своє повсякденне життя трохи яскравіше і більш насиченою.
1) Почнем з того, Візьмемо глибоку миску і наллємо в неї херес і соєвий соус, додамо тростинний цукор, кукурудзяний крохмаль і тертий імбир, ретельно все перемішати.
2) яловичину промиваємо, висушуємо і нарізаємо м'ясо смужками, викладаємо його в приготовлену суміш і добре перемішуємо все.
3) Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями.
4) Далі ставимо сковорідку на великий вогонь і розігріваємо в ній арахісове або оливкове масло. Викладаємо в розігріте масло стручкову квасолю і смажимо її, помішуючи, 45-60 секунд, перекладаємо квасоля в чисту тарілку.
5) А на сковороду відправляємо частина м'яса і жменю цибулі, смажимо яловичину до тих пір, поки вона не придбає рум'яної скоринки, потім перекладаємо в окрему тарілку. Так обсмажуємо м'ясо з цибулею невеликими порціями, поки воно не закінчиться.
6) Далі викладаємо все обсмажене м'ясо знову на сковороду, добавляем стручковую фасоль, виливаємо соус, в якому маринували яловичину, перемішуємо все і прогріваємо на сильному вогні буквально пів хвилини.
7) Тепер нам залишається тільки додати мелений червоний перець, посолити наше блюдо і подати його до столу.
Приємного всім апетиту!
- Яловичина - 400-450 грам
- Квасоля стручкова - 250 грам
- Соус соєвий - 0, 5 склянки
- Цибуля ріпчаста - 4-5 штук
- Цукор тростинний - 2 Ст. Ложки
- Крохмаль кукурудзяний - 2 Ст. Ложки
- Херес - 3 чайних ложки
- Імбир тертий - 1 Ст. Ложка
- Олія арахісова - 3 Ст. Ложки (або оливкова)
- Перець червоний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
1) Почнем з того, Візьмемо глибоку миску і наллємо в неї херес і соєвий соус, додамо тростинний цукор, кукурудзяний крохмаль і тертий імбир, ретельно все перемішати.
2) яловичину промиваємо, висушуємо і нарізаємо м'ясо смужками, викладаємо його в приготовлену суміш і добре перемішуємо все.
3) Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями.
4) Далі ставимо сковорідку на великий вогонь і розігріваємо в ній арахісове або оливкове масло. Викладаємо в розігріте масло стручкову квасолю і смажимо її, помішуючи, 45-60 секунд, перекладаємо квасоля в чисту тарілку.
5) А на сковороду відправляємо частина м'яса і жменю цибулі, смажимо яловичину до тих пір, поки вона не придбає рум'яної скоринки, потім перекладаємо в окрему тарілку. Так обсмажуємо м'ясо з цибулею невеликими порціями, поки воно не закінчиться.
6) Далі викладаємо все обсмажене м'ясо знову на сковороду, добавляем стручковую фасоль, виливаємо соус, в якому маринували яловичину, перемішуємо все і прогріваємо на сильному вогні буквально пів хвилини.
7) Тепер нам залишається тільки додати мелений червоний перець, посолити наше блюдо і подати його до столу.
Приємного всім апетиту!