Рецепт Кабачки по-східному фото

Кабачки по-східному
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
Овочі , Кускус , Кабачок
Пісні страви
На обід
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 45 хв.

Захотілося екзотики? Втомилися від одноманітних овочевих закусок? Тоді такі кабачки по-східному у домашніх умовах вам точно потрібно навчиться робити! Це не складно, а інгредієнти, загалом, легкодоступні.

Опис приготування:

Я впевнена, що рецепт приготування кабачків по-східному зможе здивувати навіть найвибагливіших гурманів, адже він настільки гармонійний і збалансований, що я вам навіть розписувати його принади довго не буду, а просто коротко напишу, як зробити кабачки по-східному!

  • Морква - 4 штуки
  • Кабачки - 2 штуки
  • Ріпа жовта - 2 штуки (можна замінити картоплею)
  • Гайка - 350 грам
  • Кускус - 400 грам
  • Томатна паста - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 За смаком
  • Спеції - 1 За смаком
  • Мигдаль пластинками - 1 За смаком
кабачки по-східному - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти. Своїм та чистимо овочі, нут я брала в банку, але якщо у вас сухий - замочіть його.
кабачки по-східному - фото крок 2
2.Всі овочі нарізаємо досить крупно і відварюємо разом з сіллю і східними спеціями до готовності.
кабачки по-східному - фото крок 3
3. В останню чергу додамо томатну пасту в каструлю. Паралельно кускус на дві хвилини замочуємо в невеликій кількості гарячої води. Перемішуємо з мигдальними пластівцями.
кабачки по-східному - фото крок 4
4. Викладаємо поверх кускусу наші овочі, посипаємо кунжутом або прикрашаємо зеленню. Готово!

Схожі рецепти