Кабачки по-східному
(покроковий рецепт з фото)
Захотілося екзотики? Втомилися від одноманітних овочевих закусок? Тоді такі кабачки по-східному у домашніх умовах вам точно потрібно навчиться робити! Це не складно, а інгредієнти, загалом, легкодоступні.
Я впевнена, що рецепт приготування кабачків по-східному зможе здивувати навіть найвибагливіших гурманів, адже він настільки гармонійний і збалансований, що я вам навіть розписувати його принади довго не буду, а просто коротко напишу, як зробити кабачки по-східному!
- Морква - 4 штуки
- Кабачки - 2 штуки
- Ріпа жовта - 2 штуки (можна замінити картоплею)
- Гайка - 350 грам
- Кускус - 400 грам
- Томатна паста - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
- Мигдаль пластинками - 1 За смаком
1. Підготуємо інгредієнти. Своїм та чистимо овочі, нут я брала в банку, але якщо у вас сухий - замочіть його.
2.Всі овочі нарізаємо досить крупно і відварюємо разом з сіллю і східними спеціями до готовності.
3. В останню чергу додамо томатну пасту в каструлю. Паралельно кускус на дві хвилини замочуємо в невеликій кількості гарячої води. Перемішуємо з мигдальними пластівцями.
4. Викладаємо поверх кускусу наші овочі, посипаємо кунжутом або прикрашаємо зеленню. Готово!