Рецепт Печінка по-корейськи фото

Печінка по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
М'ясо, Субпродукти, Яловичина, Печінка, Яловича печінка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Новий рік
Гарячі страви

Печінка по-корейськи можна приготувати з продуктів, які цілком доступні і не дорогі. А саме блюдо виходить незвичайним, пікантним і дуже смачним. Я недавно освоїла цей рецепт і мені сподобалося!

Печінка по корейськи відмінне гаряче блюдо. Печінка по корейськи відрізняється пікантним смаком за рахунок додавання туди імбиру і соєвого соусу. Мені дуже сподобалося це поєднання. Печінка по корейськи можна подавати з різними овочами і гарніром. Я люблю з помідорами і рисом. Смачного!

  • Печінка яловича - 700 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Масло рослинне - 5-6 Ст. Ложок
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка (з гіркою)
  • Паприка - За смаком
  • Паста томатна - 1 Ст. Ложка
  • Імбир - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Перець мелений - 1 щіпка (за смаком)
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус - 4-5 Ст. Ложок
печінка по-корейськи - фото крок 1
Печінка промиваємо і видаляємо плівку. Заливаємо холодною водою і вимочуємо 15-20 хвилин. Потім обсушуємо паперовим рушником.
печінка по-корейськи - фото крок 2
Нарізаємо печінку на шматочки діаметром близько 4-5 см. Видавлюємо в чашку часник, додаємо паприку, сушений імбир і чорний мелений перець.
печінка по-корейськи - фото крок 3
Заливаємо печінку 100 мл. Води, всипаємо крохмаль. Все ретельно перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин маринуватися.
печінка по-корейськи - фото крок 4
В цей час готуємо соус і нарізаємо цибулю. У піалу вливаємо 5 ст. Ложок соєвого соусу, додаємо воду, мед і томатну пасту. Ретельно перемішуємо. Цибулю чистимо і шаткуємо півкільцями.
печінка по-корейськи - фото крок 5
Тепер розігріваємо олію в сковороді і обсмажуємо цибулю до золотистого кольору, додаємо до нього печінку і обсмажуємо 3-4 хвилини.
печінка по-корейськи - фото крок 6
Вливаємо в сковороду соус, додаємо до смаку сіль. Вливаємо воду, що залишилася, доводимо до кипіння. Вогонь зменшуємо і тушкуємо печінку 5 хвилин, помішуючи. Плиту вимикаємо, накриваємо сковорідку кришкою і даємо страві настоятися 5-7 хвилин.

Схожі рецепти