Рецепт Баклажани по-корейськи фото

Баклажани по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Баклажан
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Солодке
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Корейська кухня мені подобається своєю легкою пікантною острінкой. Закуски по-корейськи підходять для будь-якого випадку і для будь-якої страви. Сьогодні пропоную вам приготувати баклажани по-корейськи. Смачно!

Опис приготування:

Для приготування баклажанів по-корейськи не потрібні ніякі специфічні продукти або прянощі, тут всі, що можна знайти на будь-якій кухні: баклажани, часник, перець солодкий, морква. Щодо прянощів: тут вже справа кожного, я використовую приправу для корейський моркви, але можна взяти і інші спеції, які вам подобаються. Головне, щоб страва вийшла ароматним. Впевнена, всім вашим гостям сподобається таке доповнення до гарячих страв, та й ваші рідні будуть раді, якщо ви різноманітність сімейна вечеря такий закускою.

  • Болгарський перець - 0, 5 штуки
  • Баклажан - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Оцет - 3 Ст. Ложки
  • Приправа для корейської моркви - 2/3 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Кунжут - 2/3 чайних ложки
  • Зелень петрушки - 2-3 штуки (гілочки)
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (для смаження)
баклажани по-корейськи - фото крок 1
Приготуйте всі необхідні інгредієнти. Моркву очистіть і промийте, баклажан гарненько промийте, не очищаючи. Болгарський перець очистіть від насіння і плодоніжки, якщо він великий, то відріжте половину, якщо невеликий, то візьміть цілий.
баклажани по-корейськи - фото крок 2
Баклажан порізати соломкою, посоліть і залийте холодною водою на 40-60 хвилин, щоб прибрати гіркоту.
баклажани по-корейськи - фото крок 3
Потім баклажани обсмажте в невеликій кількості рослинного масла до рум'яності.
баклажани по-корейськи - фото крок 4
Окремо натріть на крупній тертці моркву, а солодкий перець поріжте тонкою соломкою. Дрібно наріжте часник ножем, петрушку порвіть не дуже дрібно.
баклажани по-корейськи - фото крок 5
Змішайте всі інгредієнти в одній мисці.
баклажани по-корейськи - фото крок 6
Додайте додаємо сіль, що залишилася, приправу, трохи цукру і оцет.
баклажани по-корейськи - фото крок 7
Всипте кунжутне насіння, які додадуть страві особливу пікантність.
баклажани по-корейськи - фото крок 8
Весь вміст салатника гарненько перемішайте і поставте в холодильник на 12-20 годин. Після закінчення цього часу баклажани по-корейськи готові. Можна їх подавати. Їжте із задоволенням.

Схожі рецепти