Брокколі по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Класичний рецепт брокколі по-корейськи мені дістався від тітки. Один раз спробувала і просто закохалася. Цей салат обожнюють і мої гості, і домашні. Він в міру гострий і дуже корисний. Рекомендую!
Рецепт брокколі по-корейськи:
1. Спочатку промийте капусту брокколі і розділіть її на суцвіття.
2. Промийте і очистіть болгарський перець, часник і морква.
3. Воду в каструлі посоліть. Далі капусту слід помістити в каструлю з киплячою водою, поварите її протягом 3-5 хвилин.
4. Моркву натріть на тертці, подрібніть зелень кропу, перець наріжте тонкими півкільцями. Часник пропустіть через прес.
5. Відварену капусту брокколі кладемо в миску, змішуємо з нарізаними солодким перцем, кропом, часником, морквою. Все це потрібно посолити, додати цукор, чорний і червоний мелений перець, koriandr.
6. Потім поливаємо салат оцтом і рослинним маслом. По бажанню, в салат можна додати родзинки.
Раджу дати страві настоятися протягом пари годин.
Приємного вам апетиту!
- Брокколі - 400 грам
- Перецьь болгарський - 100 грам
- Морква - 150 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Кріп (пучок) - 1 штука
- Koriandr (мелений) - 1/2 Ст. Ложки
- Оцет - 50 мілілітрів
- Сіль - 1 1/3 чайних ложки
- Перець - 1/3 чайних ложки
- Часник - 3 зубчики
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Мелений червоний перець - 1/3 чайних ложки
1. Спочатку промийте капусту брокколі і розділіть її на суцвіття.
2. Промийте і очистіть болгарський перець, часник і морква.
3. Воду в каструлі посоліть. Далі капусту слід помістити в каструлю з киплячою водою, поварите її протягом 3-5 хвилин.
4. Моркву натріть на тертці, подрібніть зелень кропу, перець наріжте тонкими півкільцями. Часник пропустіть через прес.
5. Відварену капусту брокколі кладемо в миску, змішуємо з нарізаними солодким перцем, кропом, часником, морквою. Все це потрібно посолити, додати цукор, чорний і червоний мелений перець, koriandr.
6. Потім поливаємо салат оцтом і рослинним маслом. По бажанню, в салат можна додати родзинки.
Раджу дати страві настоятися протягом пари годин.
Приємного вам апетиту!