Рецепт Брокколі по-корейськи фото

Брокколі по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі , Брокколі
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Класичний рецепт брокколі по-корейськи мені дістався від тітки. Один раз спробувала і просто закохалася. Цей салат обожнюють і мої гості, і домашні. Він в міру гострий і дуже корисний. Рекомендую!

Опис приготування:

Рецепт брокколі по-корейськи:

1. Спочатку промийте капусту брокколі і розділіть її на суцвіття.

2. Промийте і очистіть болгарський перець, часник і морква.

3. Воду в каструлі посоліть. Далі капусту слід помістити в каструлю з киплячою водою, поварите її протягом 3-5 хвилин.

4. Моркву натріть на тертці, подрібніть зелень кропу, перець наріжте тонкими півкільцями. Часник пропустіть через прес.

5. Відварену капусту брокколі кладемо в миску, змішуємо з нарізаними солодким перцем, кропом, часником, морквою. Все це потрібно посолити, додати цукор, чорний і червоний мелений перець, koriandr.

6. Потім поливаємо салат оцтом і рослинним маслом. По бажанню, в салат можна додати родзинки.

Раджу дати страві настоятися протягом пари годин.

Приємного вам апетиту!

  • Брокколі - 400 грам
  • Перецьь болгарський - 100 грам
  • Морква - 150 грам
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Кріп (пучок) - 1 штука
  • Koriandr (мелений) - 1/2 Ст. Ложки
  • Оцет - 50 мілілітрів
  • Сіль - 1 1/3 чайних ложки
  • Перець - 1/3 чайних ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Мелений червоний перець - 1/3 чайних ложки
Рецепт брокколі по-корейськи:

1. Спочатку промийте капусту брокколі і розділіть її на суцвіття.

2. Промийте і очистіть болгарський перець, часник і морква.

3. Воду в каструлі посоліть. Далі капусту слід помістити в каструлю з киплячою водою, поварите її протягом 3-5 хвилин.

4. Моркву натріть на тертці, подрібніть зелень кропу, перець наріжте тонкими півкільцями. Часник пропустіть через прес.

5. Відварену капусту брокколі кладемо в миску, змішуємо з нарізаними солодким перцем, кропом, часником, морквою. Все це потрібно посолити, додати цукор, чорний і червоний мелений перець, koriandr.

6. Потім поливаємо салат оцтом і рослинним маслом. По бажанню, в салат можна додати родзинки.

Раджу дати страві настоятися протягом пари годин.

Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти