Печеня з оленини
(покроковий рецепт з фото)
Якщо до вас на кухню якимось чином потрапив оленина, я вам розповім, як зробити печеня з оленини. Смачно, пікантно і дуже оригінально! Ви такого смачного м'яса ще не їли!
Як вид, з дичиною впорається дуже легко, і цей простий рецепт печені з оленини це зайвий раз доводить! Яблука і брусниця надають цікаві відтінки насиченому за смаком м'яса, а лікер тільки підкреслює всю оригінальність і вишуканість цього по-справжньому святкового блюда! Так що з радістю розповім, як зробити печеня з оленини, здивуєте своїх домочадців!
- Оленина - 600 грам
- Яблуко - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Брусниця - 50 грам
- Jagermeister лікеру - 50 грам
- Спеції - За смаком
1. Підготуємо інгредієнти. Оленіна ріжемо порційними невеликими шматочками, промиваємо і обсушуємо. Солимо. Яблуко ріжемо невеликими брусочками, цибуля подрібнюємо.
2. Починаємо обсмажувати м'ясо на рослинному маслі. Коли візьметься скоринкою, - додамо лук і яблуко, а також спеції за смаком.
3. Коли яблуко вже стане м'яким, - додамо трохи води, Брусник (розморожувати не треба), і лікеру. Зменшимо вогонь і тушкуємо під кришкою до готовності.