Біфшекс з оленини
(покроковий рецепт з фото)
Готувати біфшекс з оленини в домашніх умовах можна з комбінованого м'яса. Краще разом з олениною використовувати свинину, як і пропонується в цьому рецепті.
Завжди хотіла спробувати приготувати незвичайні котлети, ось і знайшла альтернативу - біфштекс з оленини в домашніх умовах. Якщо підібрати правильно приправи, смак котлет тільки посилиться і ви зможете насолодитися справжнім смаком оленини. Ще один секрет - змастити поверхню майонезом або вершками.
- Оленина - 500 грам
- Свинина - 400 грам
- Яйце - 2 штуки
- Перець мелений, сіль - 1 За смаком
- Зелень кропу - 1 За смаком
- Рослинна олія - 30 грам
- Майонез - 40 грам
1. Котлети можуть бути хороші, якщо в фарш додати ще вершків - але це на любителя. У нашому рецепті використані лише традиційні продукти.
2. Перекручуємо оленину і свинину, додаємо яйця, солимо і перчимо. За смаком можете додати приправи і замісити наш фарш.
3. Тепер ліпимо котлетки і викладаємо їх на змащене деко.
4. Змащуємо верх майонезом або вершками. Розподіляємо по всій поверхні. Тепер біфштекси можна відправляти в розігріту духовку (оптимальна температура для випікання - 170 градусів).
5. Ось такі красиві у нас вийшли біфштекси з оленини в домашніх умовах. На гарнір відварити кашу або картопляне пюре, прикрасьте зеленню і овочами.