Рецепт Карпаччо з оленини фото

Карпаччо з оленини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Оленина
Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Романтична вечеря , Фуршет , Святковий обід
Кількість порцій: 2
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Приготувати справжній італійський делікатес, як в кращих ресторанах, дуже легко, вам потрібно тільки роздобути хороший шматочок оленини. Від такої вишуканої закуски точно жоден гурман не встоїть.

Опис приготування:

Серед різних способів приготування карпаччо зустрічаються іноді досить цікаві, як, наприклад, цей простий рецепт карпаччо з оленини. Це м'ясо здавна вважалося цінним і корисним і, на мій погляд, такий спосіб його приготування якраз підкреслює відмінний смак оленини. І якщо ви збираєтеся влаштувати фуршет, романтичний вечір або просто невелике свято в колі рідних і близьких, то кращої закуски вам точно не знайти.

1) Для того, щоб ми могли нарізати оленину тонко, нам для початку необхідно покласти м'ясо в морозильну камеру. Коли воно замерзне, ми зможемо нарізати м'ясо на дуже тонкі скибочки гострим ножем.

2) Викладаємо на тарілку перший шар оленини, посипаємо його сіллю і наверх кладемо другий шар. Поливаємо все лимонним соком, вином, половиною заготовленого оцту (50 грам) і соєвим соусом. Потім викладаємо третій шар оленини, поливаємо її залишилися оцтом і соєвим соусом, трохи солимо.

3) Тепер м'ясо в маринаді необхідно відправити в холодильник на 13 годин.

4) Після закінчення часу викладаємо шматочки м'яса на тарілку, перчим, зверху кладемо нарізану тонкими кільцями цибулину, поливаємо все оливковою олією і прикрашаємо руколою.

Як ви могли переконатися, це дійсно дуже простий рецепт карпаччо з оленини, і приготувати такий делікатес під силу кожному.


  • Оленина - 500 грам
  • Лук червоний - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Оцет винний - 100 грам
  • Вино червоне - 50 грам
  • Соус соєвий - 50 грам
  • Масло оливкове - 30 грам
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Рукола - За смаком
Серед різних способів приготування карпаччо зустрічаються іноді досить цікаві, як, наприклад, цей простий рецепт карпаччо з оленини. Це м'ясо здавна вважалося цінним і корисним і, на мій погляд, такий спосіб його приготування якраз підкреслює відмінний смак оленини. І якщо ви збираєтеся влаштувати фуршет, романтичний вечір або просто невелике свято в колі рідних і близьких, то кращої закуски вам точно не знайти.

1) Для того, щоб ми могли нарізати оленину тонко, нам для початку необхідно покласти м'ясо в морозильну камеру. Коли воно замерзне, ми зможемо нарізати м'ясо на дуже тонкі скибочки гострим ножем.

2) Викладаємо на тарілку перший шар оленини, посипаємо його сіллю і наверх кладемо другий шар. Поливаємо все лимонним соком, вином, половиною заготовленого оцту (50 грам) і соєвим соусом. Потім викладаємо третій шар оленини, поливаємо її залишилися оцтом і соєвим соусом, трохи солимо.

3) Тепер м'ясо в маринаді необхідно відправити в холодильник на 13 годин.

4) Після закінчення часу викладаємо шматочки м'яса на тарілку, перчим, зверху кладемо нарізану тонкими кільцями цибулину, поливаємо все оливковою олією і прикрашаємо руколою.

Як ви могли переконатися, це дійсно дуже простий рецепт карпаччо з оленини, і приготувати такий делікатес під силу кожному.

Схожі рецепти