Рецепт Печеня в каструлі фото

Печеня в каструлі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви , Печеня
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 12 хв.

Пропоную вам дуже простий рецепт спекотного в каструлі. За рахунок того, що всі інгредієнти тут будемо готувати окремо, блюдо вийде ситним, смачним і багатогранним! Та й виглядати буде відмінно!

Опис приготування:

Такий рецепт приготування печені в каструлі, звичайно ж, відрізняється від класичного варіанту, коли все разом готується в горщику, але мені він подобається навіть більше. Адже всі інгредієнти залишаються цілими, а не перетворюються в кашу. Та й ви точно можете бути впевнені, що жоден інгредієнт не залишиться сирим або, навпаки, розвариться. Так що розповім, як зробити печеня в каструлі, а ви спробуйте!

  • Свинина - 1 кілограм
  • Картопля - 1 кілограм
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 1.5 склянки
  • Часник - 2 зубчики
  • Спеції - За смаком
печеня в каструлі - фото крок 1
1. На рослинному маслі обсмажити м'ясо з соєвим соусом і перцем за смаком. Як візьметься скоринкою, - перекладаємо в каструлю (бажано - з товстим дном).
печеня в каструлі - фото крок 2
2. На тій же сковороді тепер обсмажити моркву, - і теж відправимо в каструлю.
печеня в каструлі - фото крок 3
3. Тепер те ж саме проробляємо з цибулею…
печеня в каструлі - фото крок 4
4. … І з картоплею. Ось тільки картопля трохи посоліть і поперчіть.
печеня в каструлі - фото крок 5
5. Перемішайте все вміст каструлі, додайте подрібнений часник, спеції за смаком. Томатну пасту змішайте з водою, залийте в каструлю, і на маленькому вогні тушкуйте 40-50 хвилин під кришкою.
печеня в каструлі - фото крок 6
6. Готово!

Схожі рецепти