Печеня в каструлі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дуже простий рецепт спекотного в каструлі. За рахунок того, що всі інгредієнти тут будемо готувати окремо, блюдо вийде ситним, смачним і багатогранним! Та й виглядати буде відмінно!
Такий рецепт приготування печені в каструлі, звичайно ж, відрізняється від класичного варіанту, коли все разом готується в горщику, але мені він подобається навіть більше. Адже всі інгредієнти залишаються цілими, а не перетворюються в кашу. Та й ви точно можете бути впевнені, що жоден інгредієнт не залишиться сирим або, навпаки, розвариться. Так що розповім, як зробити печеня в каструлі, а ви спробуйте!
- Свинина - 1 кілограм
- Картопля - 1 кілограм
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1.5 склянки
- Часник - 2 зубчики
- Спеції - За смаком
1. На рослинному маслі обсмажити м'ясо з соєвим соусом і перцем за смаком. Як візьметься скоринкою, - перекладаємо в каструлю (бажано - з товстим дном).
2. На тій же сковороді тепер обсмажити моркву, - і теж відправимо в каструлю.
3. Тепер те ж саме проробляємо з цибулею…
4. … І з картоплею. Ось тільки картопля трохи посоліть і поперчіть.
5. Перемішайте все вміст каструлі, додайте подрібнений часник, спеції за смаком. Томатну пасту змішайте з водою, залийте в каструлю, і на маленькому вогні тушкуйте 40-50 хвилин під кришкою.
6. Готово!