Голубці в каструлі
(покроковий рецепт з фото)
Голубці в каструлі гасяться протягом години-півтора. Перед цим треба приготувати начинку і відварити капустяне листя. В якості начинки буде використовувати стандартні інгредієнти - м'ясний фарш, Мал.
Як приготувати голубці в каструлі?
1. Капусту з обірваними верхніми листками викладіть в каструлю, залийте водою і поставте на вогонь. Доведіть до кипіння і варіть на повільному кипіння. Поступово обривайте верхні проварені листя. 2. Для начинки рис відваріть до напівготовності.
3. Лук наріжте невеликими кубиками. Обсмажте цибулю на олії до золотистого кольору, додайте подрібнений часник.
4. Потім смажену цибулю з часником змішайте з фаршем, рисом, паприка, сіллю, перцем.
5. Зробіть голубці. На центр капустяного листа викладіть ложку начинки, загорніть конвертиком. Голубці викладіть у велику каструлю. Кожен шар голубців поливайте томатним соусом. Поставте каструлю на середній вогонь, залийте водою.
6. Гасіть голубці під прикритою кришкою протягом години на середньо-слабкому вогні. Через годину спробуйте. Якщо м'ясо не готове, тушкуйте ще. Подавайте голубці, приготовані в каструлі, зі сметаною. Голубці в каструлі готові!
Смачного!
- Фарш м'ясний - 600-650 грам (свинячий і яловичий, суміш)
- Мал - 1 Склянка
- Качан капусти - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Сіль - 2 чайних ложки
- Чорний перець - 1 Чайна ложка
- Часник - 2-3 зубчиків
- Паприка угорська - 2 чайних ложки
- Паприка гостра - 1/2 чайних ложки
- Томатне пюре - 650 мілілітрів
- Вода - 2 склянки (або більше, якщо треба)
- Масло рослинне - 4-6 Ст. Ложок
1. Капусту з обірваними верхніми листками викладіть в каструлю, залийте водою і поставте на вогонь. Доведіть до кипіння і варіть на повільному кипіння. Поступово обривайте верхні проварені листя. 2. Для начинки рис відваріть до напівготовності.
3. Лук наріжте невеликими кубиками. Обсмажте цибулю на олії до золотистого кольору, додайте подрібнений часник.
4. Потім смажену цибулю з часником змішайте з фаршем, рисом, паприка, сіллю, перцем.
5. Зробіть голубці. На центр капустяного листа викладіть ложку начинки, загорніть конвертиком. Голубці викладіть у велику каструлю. Кожен шар голубців поливайте томатним соусом. Поставте каструлю на середній вогонь, залийте водою.
6. Гасіть голубці під прикритою кришкою протягом години на середньо-слабкому вогні. Через годину спробуйте. Якщо м'ясо не готове, тушкуйте ще. Подавайте голубці, приготовані в каструлі, зі сметаною. Голубці в каструлі готові!
Смачного!