Бісквіт в каструлі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас немає духовки, то цей рецепт точно вам підходить. Приготований в каструлі бісквіт виходить м'яким і смачним. Ділюся з вами рецептом як це зробити!
Бісквіт виходить ніжним і повітряним. Єдиний його мінус, що верх бісквіта залишається неподрумяненим. Тому можна зробити шоколадний бісквіт. Так виходить не тільки смачно, але і красиво!
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 1/2 склянки
- Борошно - 1/2 склянки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Какао - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Збийте яйця з цукром в пишну, повітряну масу.
Віночком акуратно вмішати муку.
Вмішайте какао.
Викладіть дно каструлі папером для випічки і змастіть дно і боки рослинним маслом.
Вилийте тісто в каструлю.
Кришку оберніть рушником, щоб при приготуванні в нього вбралася зайва волога. Поставте каструлю на маленький вогонь на розсікач. Готуйте бісквіт приблизно годину. Перевіряйте готовність бісквіта дерев'яною шпажкою.
Готовий бісквіт остудіть і розріжте на коржі. Використовуйте за призначенням.