Рецепт Печеня соєва по-домашньому фото

Печеня соєва по-домашньому
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Овочі , Бобові , Соя
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Соєве м'ясо на відміну від звичайного не містить холестерину. Воно навіть сприяє зниженню його рівня в крові. Крім користі, це блюдо ще й дуже смачне. Приготували собі на вечерю і не пошкодували.

Опис приготування:

1. Соєве м'ясо замочіть в теплій воді на 20 хвилин. Вода повинна повністю покривати м'ясо.

2. Картопля очистіть, наріжте великими шматками, складіть в каструлю. Проваріть в киплячій воді 5-7 хвилин до напівготовності.

3. Цибулю і моркву почистіть і поріжте кубиками. З перцю видаліть насіння і поріжте великими шматками. Цибулю і моркву обсмажте на розігрітій сковороді в рослинному маслі 3 хвилини. Потім додайте перець і смажте ще 2 хвилини.

4. Соєве м'ясо обсмажте на гарячій сковороді постійно помішуючи до появи рум'яної скоринки. Це займе близько 4-5 хвилин.

5. Дрібно наріжте очищений часник. Петрушку промийте і дрібно поріжте. Змішайте часник, петрушку і сметану. При бажанні сметану можна замінити майонезом.

6. Складіть в горщик спочатку обсмажене соєве м'ясо, потім картопля і обсмажені овочі. Потім влийте сметанний соус. Поставте на 10 хвилин в розігріту до 200 градусів духовку.

Не забудьте накрити горщик фольгою. Після цього готове печеня з соєвого м'яса можна відразу подавати на стіл. Смачного!

  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Крем - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Соєве м'ясо - 50 грам
  • Солодкий перець - 2 штуки
  • Картопля - 5 штук
  • Петрушка - За смаком
1. Соєве м'ясо замочіть в теплій воді на 20 хвилин. Вода повинна повністю покривати м'ясо.

2. Картопля очистіть, наріжте великими шматками, складіть в каструлю. Проваріть в киплячій воді 5-7 хвилин до напівготовності.

3. Цибулю і моркву почистіть і поріжте кубиками. З перцю видаліть насіння і поріжте великими шматками. Цибулю і моркву обсмажте на розігрітій сковороді в рослинному маслі 3 хвилини. Потім додайте перець і смажте ще 2 хвилини.

4. Соєве м'ясо обсмажте на гарячій сковороді постійно помішуючи до появи рум'яної скоринки. Це займе близько 4-5 хвилин.

5. Дрібно наріжте очищений часник. Петрушку промийте і дрібно поріжте. Змішайте часник, петрушку і сметану. При бажанні сметану можна замінити майонезом.

6. Складіть в горщик спочатку обсмажене соєве м'ясо, потім картопля і обсмажені овочі. Потім влийте сметанний соус. Поставте на 10 хвилин в розігріту до 200 градусів духовку.

Не забудьте накрити горщик фольгою. Після цього готове печеня з соєвого м'яса можна відразу подавати на стіл. Смачного!

Схожі рецепти