Рецепт Печеня по-уральських (рецепт з казки!) фото

Печеня по-уральських (рецепт з казки!)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Польська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Печеня

Дуже рекомендую вам приготувати дуже смачне блюдо - печеня по-уральських. Це ідеальне поєднання смаженого м'яса, ароматних копченостей і овочів в томаті. Це дійсно дуже смачно, раджу!

На перший погляд, спекотне дуже нагадує збірну солянку завдяки наявності копченостей, які роблять смак страви дуже насиченим. Але спекотне не має кислоти, яка властива солянці, воно має більш ніжний смак. Печеня по-уральських дуже і дуже ситне, ви з легкістю нагодуйте їм голодного чоловіка (та й всю вашу сім'ю). Записуйте рецепт, як приготувати печеня по-уральських, і готуйте із задоволенням!

  • Копченая грудинка - 200 грам
  • Свинина - 300 грам
  • Картопля - 8-10 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
печеня по-уральських (рецепт з казки! ) - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Всі овочі очистіть і промийте.
печеня по-уральських (рецепт з казки! ) - фото крок 2
Лук поріжте півкільцями, копченую грудинку нарежьте брусочками. Викладіть все в сковороду з розігрітим маслом і смажте до набуття цибулею золотистого кольору.
печеня по-уральських (рецепт з казки! ) - фото крок 3
Свинину порізати невеликими шматочками і викладіть в сковороду. Смажте, поки свинина не пустить сік.
печеня по-уральських (рецепт з казки! ) - фото крок 4
Потім додайте моркву, нарізану соломкою. Готуйте ще кілька хвилин.
печеня по-уральських (рецепт з казки! ) - фото крок 5
Надішліть в сковороду картопля, порізаний невеликими шматочками. Злегка обсмажте його.
печеня по-уральських (рецепт з казки! ) - фото крок 6
Додайте сіль, перець, улюблені спеції і томатну пасту.
печеня по-уральських (рецепт з казки! ) - фото крок 7
Влийте води стільки, щоб та покрила картоплю, накрийте кришкою і тушкуйте 40-60 хвилин на повільному вогні. Тривалість готування залежить від сорту картоплі.
печеня по-уральських (рецепт з казки! ) - фото крок 8
Печеня по-уральських готове. Заправте його дрібно нарубаної зеленню, а потім подавайте до столу гарячим. Смачного!

Схожі рецепти