Печеня по-уральських (рецепт з казки!)
(покроковий рецепт з фото)
Дуже рекомендую вам приготувати дуже смачне блюдо - печеня по-уральських. Це ідеальне поєднання смаженого м'яса, ароматних копченостей і овочів в томаті. Це дійсно дуже смачно, раджу!
На перший погляд, спекотне дуже нагадує збірну солянку завдяки наявності копченостей, які роблять смак страви дуже насиченим. Але спекотне не має кислоти, яка властива солянці, воно має більш ніжний смак. Печеня по-уральських дуже і дуже ситне, ви з легкістю нагодуйте їм голодного чоловіка (та й всю вашу сім'ю). Записуйте рецепт, як приготувати печеня по-уральських, і готуйте із задоволенням!
- Копченая грудинка - 200 грам
- Свинина - 300 грам
- Картопля - 8-10 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Всі овочі очистіть і промийте.
Лук поріжте півкільцями, копченую грудинку нарежьте брусочками. Викладіть все в сковороду з розігрітим маслом і смажте до набуття цибулею золотистого кольору.
Свинину порізати невеликими шматочками і викладіть в сковороду. Смажте, поки свинина не пустить сік.
Потім додайте моркву, нарізану соломкою. Готуйте ще кілька хвилин.
Надішліть в сковороду картопля, порізаний невеликими шматочками. Злегка обсмажте його.
Додайте сіль, перець, улюблені спеції і томатну пасту.
Влийте води стільки, щоб та покрила картоплю, накрийте кришкою і тушкуйте 40-60 хвилин на повільному вогні. Тривалість готування залежить від сорту картоплі.
Печеня по-уральських готове. Заправте його дрібно нарубаної зеленню, а потім подавайте до столу гарячим. Смачного!